Huawei P30 Pro – 5D Beskyttelsesglas

5D ProGlass går helt ud til kanten og den nyudviklede lim gør det muligt at glassene hæfter        sig fuldstændig til skærmen.

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

Ikke på lager

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

Huawei P30 Pro Beskyttelsesglas

Huawei P30 Pro har et utroligt flot, minimalistisk design, med en stor 6,47” OLED-skærm og en flerfarvet bagside. Derfor giver det god mening, at du gerne vil beskytte denne mobil med alt, hvad markedet tilbyder. Dog, så vil det være trist at dække hele din mobil væk, i et cover. Især hvis du skal have et cover, som dækker hele vejen rundt om din mobil. Dette vil hvert fald ødelægge det flotte design, du har betalt så mange penge for at kunne nyde hver dag. Heldigvis kan man få beskyttelse, som beskytter mobilen, uden at lempe på designet. Et beskyttelsesglas kan du nå langt med, hvis du går efter at få beskyttet din mobil. For en skærmbeskytter kan beskytte din mobil imod ridser, skræmmer og buler, og derfor undgår du irriterende/ dyre reparationer.

Beskyttelsesglas i 5D

Vores beskyttelsesglas, ProGlass 5D, er lige dette rette til dig, som gerne vil beholde din mobils flotte design, og gerne vil beskytte din skærm. For ProGlass 5D bruger glas, som er blevet hærdet med 9 gange ekstra glas. Samt, så får du en belægning, som forhindrer glasset i at splintre, og forhindrer fedtfinger på skærmen. Du får derfor et meget solidt og slidstærkt stykke beskyttelsesglas, når du investerer i et 5D ProGlass. Det er meget let og enkelt at få sat på din mobil, da det går helt ud til kanten af din mobil. Selve glasset er kun 0,1 – 0,35 mm. tykt, hvilket gør det meget brugervenligt, og giver dig 99% transparent. Du kan derfor nyde hele dine mobils skønne, 6,47” OLED-skærm, uden større lempelser.

Vores ProGlass 5D giver dig et solidt, holdbart og et selvabsorberende stykke beskyttelsesglas, og vi er derfor sikre på, at du nok skal blive glad for dit beskyttelsesglas fra ProGlass.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Huawei P30 Pro Beskyttelsesglas kan fås til forskellige modeller, lige her på vores hjemmeside!

Mere isterreneret i et Cover til din Huawei? Hvis du vil finde et stort udvalg af covers, kan du finde det over hos WeCoverYou.dk!