Huawei P30 , 5D beskyttelsesglas

5D ProGlass går helt ud til kanten og den nyudviklede lim gør det muligt at glassene hæfter        sig fuldstændig til skærmen.

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

Huawei P30 Beskyttelsesglas

Huawei P30 er den perfekte mobil at tage med sig, når man skal på tur, eller ud og opleve noget andet i hverdagen. For den P30 er lige til hånden, med dens 6,1” skærm og dens utrolige, gode kamera. Det tredobbelte kamerasystem gør den perfekt til at tage billeder, når du er på tur. Samt, så kan du se de billeder, du har taget i ultra klar billedkvalitet, med dens pæne, OLED-touchskærm. Dog, så skal der ikke meget til, før den pæne skærm er ridset til, eller har fået en stor skræmme hen over sig. Dette kan desværre ske med lethed, hvis du kommer til at tabe din mobil. Uheldet kan ske for hvilken som helst person, men heldigvis kan dette forbygges med den rette beskyttelse. ProGlass kan hjælpe dig med at få beskyttet din mobil, vha. en skærmbeskytter til din mobils skærm!

ProGlass

ProGlass 5D er det perfekte beskyttelsesglas til din Huawei P30. For 5D giver dig, kant-til-kant beskyttelses, så hele din skærm er beskyttet af vores skærmbeskyttelse. Samt, så er vores 5D glas hærdet med 9 gange glasset, end hvad man kan finde ude på markedet i dag. Derfor får du et solidt og et holdbart stykke skærmbeskyttelse, til din Huawei. Belægningen på 5D hjælpere også med beskyttelsen. For belægningen forhindrer nemlig glasset i at splintre, og forhindrer fedtfingre på skærmen. Og når 5D går helt ud til kanten, så får du et af markeds bedste former for beskyttelse til din mobil. Du vil næsten ikke engang lægge mærke til, at du har et beskyttelsesglas på din mobil. For ProGlass 5D er kun 0,1 – 0,35 mm. tykt. Hvilket gør det nærmest usynligt for andre og dig selv.

ProGlass 5D er det perfekt beskyttelse, hvis du leder efter en mere minimalistisk beskyttelse til din mobil, men stædig lige så holdbart som så meget anden form for beskyttelse.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Søger du Huawei P30 Beskyttelsesglas til andre Huawei-modeller? Du kan finde dem lige her, på vores hjemmeside!

Går du efter et cover til din Huawei? Find dem over hos WeCoverYou.dk, lige her!