Huawei P20 Lite, 5D Beskyttelsesglas

5D ProGlass går helt ud til kanten og den nyudviklede lim gør det muligt at glassene hæfter        sig fuldstændig til skærmen.

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

Huawei P20 Lite Beskyttelsesglas

Huawei P20 Lite har en blanding af elegance og funktionalitet over sig. For det er en utrolig let mobil, og har en flot 5,8”, HD-skærm. P20 har især fået ros for dens kamerasystem, som er oppe og konkurrerer med iPhone og Galaxy‐serierne. Derfor giver det god mening, hvis du gerne vil have beskyttet din mobil, for skræmmer og skader. Især beskyttelse til kameraet og frontskærmen på mobilen. Et godt cover kan dække det mest af din mobil, men skærmen vil altid være i fare for skræmmer og ridser. Et uheldigt slag eller fald, og skærmen går i stykker. Dog, så kan dette forbygges ved hjælp af en skærmbeskytter. ProGlass kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige beskyttelsesglas til dig.

ProGlass Til P20 Lite

Huawei P20 Lite har fået sit helt eget skræddersyet beskyttelsesglas lavet af vores 5D skærmbeskyttere. ProGlass kan nemlig tilbyde dig vores 5D produkter, som giver mere beskyttelse, bedre hæftelse og kant-til-kant beskyttelse. 5D tilbyder også 9 gange ekstra hærdet glas, som også dækket med en belægning, der forhindrer glasset i at splintre. Selve glasset er kun 0,1 – 0,35 mm. tykt, så du vil nærmeste ikke lægge mærke til, at du har det på din mobil. Dette hjælper også glasset til at være mere transparent, og derfor giver dig den fulde kvalitet af din mobils skærm, som hvis du overhovedet ikke havde en beskyttelsesfilm hen over.

Med ProGlass 5D får du beskyttet din Huawei med branchens nyeste form for beskyttelsesglas. 5D giver dig et solidt, holdbart og stærkt glas, som vil fremtidssikre din mobil, og sikre en stabil brugt-værdi. Dette er en fantastisk løsning, hvis man søgere en anden form for beskyttelses, end de traditionelle mobilcovers.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Huawei P20 Lite Beskyttelsesglas kan fås til andre Huawei-modeller, lige her på vores hjemmeside!

Er Du mere ind til covers? Så se et kæmpe udvalg hen hos WeCoverYou.dk!