Huawei P20 , 5D Beskyttelsesglas

5D ProGlass går helt ud til kanten og det nyudviklede lim gør det muligt at beskyttelsesglassene hæfter sig fuldstændig til skærmen.

Originale ProGlass er den nyeste generation af beskyttelsesglas.
Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning,
der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.a

5D ProGlass går helt ud til kanten og den nyudviklede lim gør det muligt at glassene hæfter        sig fuldstændig til skærmen.

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

Super tyndt
Drop testet
99%Transparent
Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

Huawei P20 Beskyttelsesglas

Huawei P20 er en stilfuld, flot designet mobil, som har prøvet at skille sig lidt ud, med dens nye farve; Twilight. Her har Huawei været en af de eneste få smartphoneproducenter, og turde give deres mobil en anden farve, end de traditionelle sorte, hvide og guld. Derfor giver det god mening, at du vil beskytte denne pæne mobil med den bedste form for beskyttelse. Lige fra covers til skærmbeskyttere. Vi kan her hos ProGlass hvert fald hjælpe dig med beskyttelsesglas til din mobil. For der skal desværre ikke meget til, før din skærm går i stykker, og du skal ud at investere i en reparation. Et slag eller fald er oftest nok til, at mobilens skærm går i stykker. Derfor vil en investering i et beskyttelsesglas hjælpe dig til, at undgå disse former for skræmmer på din skærm.

ProGlass Til Din P20

ProGlass kan tilbyde dig 5D beskyttelsesglas til din Huawei. Dette beskyttelsesglas er denne generationens nyeste på markedet. Glasset er 9 gange ekstra hærdet, end hvad du finder i normalt glas. Samt, så har 5D en belægning over sig, som gør, at glasset er selvabsorberende og anti-fedt fingre. Glasset går også helt ud til kanten af din mobil, så du får den største form for beskyttelse, en skærmbeskytter kan give. Dette kan lade sig gøre med et glas, som kun er 0,1 – 0,35 mm. tykt. Så vores 5D beskyttelsesglas vil ikke påvirke din brugeroplevelse, eller kvaliteten af den mobils skærm.

Med ProGlass får du fremtidssikret din mobils skærm, med et markedets nyeste form for beskyttelsesglas. Vores glas er solidt, tyndt og 100% touchfølsomt, og vi er sikre på, at du nok skal blive glad for dit ProGlass 5D skærmbeskyttere.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Du kan finde Huawei P20 Beskyttelsesglas til andre Huawei-modeller, lige her på vores hjemmeside!

Er du stædig mere interesseret i et cover? Du kan finde det perfekte cover lige her, på WeCoverYou.dk!