Huawei Mate 20 Pro – 5D Beskyttelsesglas

5D ProGlass går helt ud til kanten og den nyudviklede lim gør det muligt at glassene hæfter        sig fuldstændig til skærmen.

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

Huawei Mate 20 Pro Beskyttelsesglas

Vil du gerne have beskyttet din Huawei Mate 20 Pro, men vil ikke have dens flotte design dække til? Så er det ProGlass, du skal have fat i. For ProGlass tilbyder beskyttelsesglas til din mobil, så din flotte skærm ikke går i stykker. Samt, så vil vores glas ikke dække designet af din mobil til. Vi har valgt kun at fokusere på din mobils skærm, da den er det vigtigste i din mobil. For Huawei har en stor, pæn 6,39” OLED-skærm, som buer helt ud til kant af mobilen. Dette er en dyr skærm at få repareret, og der skal ikke så meget til, før skærmen går i stykker. Bare en revne over fingeraftryksscanneren, som er placeret under skærmen, kan gøre, at du ikke kan benytte dig af denne funktion igen, før skærmen er fixet. Dette kan dog let undgås, hvis du investerer i et beskyttelsesglas.

ProGlass 5D

ProGlass 5D er denne generations nyeste inden for beskyttelsesglas. Vi giver dig et glas, som har en belægning, der forhindrer at splintre, opstår under skærmen. Samt, så forhindrer belægningen, også fedtfingre på skærmen. Dette får du med et glas, som er hærdet med 9 gange ekstra glas, der derfor giver et meget solidt og holdbart stykke beskyttelsesglas. Den vil også hæfte sig bedre fast til din skærm, da vi har givet vores ProGlass nyudviklet lim, som gør, at glasset hæfter sig endnu bedre til din Huaweis skærm. Selve glasset er kun 0,1 – 0,35 mm. tykt og gør det derfor nærmeste utydeligt at se, at du har en skærmbeskytter på din mobil. Dette giver dig også fuld transparent, så du ikke mister kvaliteten af din Huaweis pæne OLED-skærm.

Selvabsorberende, drop-testet og mere endnu, kan du forvente af vores ProGlass 5D, og vi er derfor sikre på, at du nok skal blive glad for dit beskyttelsesglas. indenhold indehold

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Huawei Mate 20 Pro Beskyttelsesglas kan købes til andre Huawei-modeller, her på vores hjemmeside!

Går du dog stædig efter et cover til din Huawei? Find dem hos WeCoverYou.dk til en stærk pris, lige her