Samsung Note 10 – 5D Sort

5D ProGlass går helt ud til kanten og den nyudviklede lim gør det muligt at glassene hæfter        sig fuldstændig til skærmen.

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

Samsung Note 10 Beskyttelsesglas

Hvis du leder efter den bedste beskyttelse til din Samsungs skærm, så er du kommet til det rette sted. For med en stor, 6,3”, rammeløs skærm, skal der desværre ikke meget til før den splintre. Og med dens ikoniske S-Pen i mobilen, som ekstra tilbehør til de tegne-glade mennesker, så er skærmen ultra vigtig for at have den større oplevelse med din mobil. Samt, så ligger fingeraftrykscanneren under skærmen, hvilket gør, at ridser og skærmer, kan gøre scanningen af dine fingeraftryk mere vanskelige. Derfor er det supervigtigt at beskytte din skærm for den slags riders og skræmmer. Noget, som heldigvis er let og nemt tilgængeligt at gøre. For ProGlass har lige det rette produkt til dig. Nemlig markeds nyeste generation inden for beskyttelsesfilm.

ProGlass tilbyder 5D beskyttelsesglas. Dette glas er den nyeste generation af beskyttelsesglas på markedet. For vores 5D glas er hærdede med 9 gange ekstra glas, og har en oleofob belægning, der beskytter imod fedtede pletter og fingeraftryk. Du kan forvente, at vores skærmbeskyttere går helt ud til kanten af din mobil, så du får beskyttelse, der dækker så godt, som muligt. For 5D tilbyder et glas, som er solidt, selvabsorberende og giver splintrefri glas under belægningen, og som vi kan garantere for, er drop-testet.

Alt dette giver dig en beskyttelse, som dækker hele mobilen til, giver den bedste beskyttelses til din Samsungs’ skærm. ProGlass giver en behagelig brugeroplevelse med et tyndt glas, og klar skærmbillede. Dette, og meget mere, får du med, når du køber 5D beskyttelsesglas til din Samsung. Vi vil derfor klart anbefale dig, at investere i en skærmbeskytter, da det er en lille pris at skulle betale, frem for en reparation til hele din Samsung’s skærm.

Samsung Note 10 Beskyttelsesglas kan fås til alle de andre Samsung-Modeller, og mange andre smartphones. Du kan finde dem lige her på vores hjemmeside!

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Samsung Note 10 Beskyttelsesglas kan fås til alle de andre Samsung-Modeller, og mange andre smartphones. Du kan finde dem lige her på vores hjemmeside! 

Er det covers du stædig går efter til din Samsung? Intet problem! Tag et kig over til WeCoverYou.dk og find det helt rette cover til din mobil, her!