Samsung Galaxy S9+, 5D beskyttelsesglas

5D ProGlass går helt ud til kanten og den nyudviklede lim gør det muligt at glassene hæfter        sig fuldstændig til skærmen.

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

Ikke på lager

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

Samsung Galaxy S9 Plus Beskyttelsesglas

Samsung S9 Plus opgraderede på kamera, batteri, skærm, og hastighed, i forhold til dens lidt billigere model, 9S. Du får en større og mere funktionel mobil ved, at købe ”plus modellen”. Dette gælder især skærmen, som måler en størrelses på hele 6.2” skærm. Denne skærm kommer med dens ”ikoniske”, buede skærm, som buer sig langs kanten af mobilen. Dette skaber en følelse af, at skærmen bliver brugt til dens fulde potentiale, og giver en dybere oplevelse. Dog, det er også her problemet ligger. For med den buede skærm, kommer der en øget risiko for, at skærmen går i stykker, hvis du taber mobilen. Det samme gælder hvis du hammeremobilens side ind i noget. Der skal desværre ikke meget til, før skærmen går i stykker. Og reparationen på disse skærme der ikke billige. Dog, så kan dette problem løses med en skærmbeskytter på din Samsung. ProGlass kan hjælpe dig her.

For med ProGlass 5D får du fuld beskyttelses til din mobil. For 5D skærmbeskyttere går helt ud til kanten på din Samsung. Dette giver dig beskyttelses til hele skærmen. Samt, så er glasset hærdet med 9 gange ekstra glas i forhold til, hvad skærmen normalt har. Beskyttelsesglasset er stødabsorberende og er sikret imod at splintre under belægningen. Dette kan du få med et glas, som kun er 0.1 – 0.35mm. tykt. Hvilket også giver dig fuld transparent, så du kan nyde din Samsung skærm, i alle detaljer.

ProGlass 5D er et af de bedste beskyttelsesglas på markedet, til din Samsung. Glasset er specielt designet til at passe til din mobil, og vi er sikre på, at du nok skal blive glad for dit ProGlass.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Du kan også få Samsung Galaxy S9 Plus Beskyttelsesglas til andre Samsung-modeller, lige her på vores hjemmeside!

Er du stædig mere til at have et cover på din mobil i stedet for? Så kan du følge linket her, og finde det helt rigtige samsung-cover hos WeCoverYou.dk!