Samsung Galaxy S9, 5D Beskyttelsesglas

5D ProGlass går helt ud til kanten og den nyudviklede lim gør det muligt at glassene hæfter        sig fuldstændig til skærmen.

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

Ikke på lager

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

Samsung Galaxy S9 Beskyttelsesglas

Samsung S9 var en stor succes i forhold til dens tidligere model. Kameraet, fingeraftryk‐sensoren og skærmen fik den helt stor opgradering. Især skærmen er den helt store sælger, når vi snakker om S9-modellen. For kvaliteten og farverne på den, står meget bedre ud, og skærmen buer ned langs kanten af mobilen. Så man føler at hele skærmen bliver brugt, til dens fulde potentiale. Dog, det er også den store ulempe for mobilen. For hvis du taber den på kanten af mobilen, så vil skærmen gå i stykker. Der skal desværre ikke meget til på disse modeller. Og prisen for reparationen af disse skærme er noget dyrere, da skærm buer som den gør. Dog, så kan du undgå en ødelagt skærm, med ProGlass 5D beskyttelsesglas. Skærmbeskytter af den nyeste generation.

For ProGlass 5D går nemlig helt ud til kanten på din Samsung S9. Også ud til den buede skærm. Man vil tænke, at dette vil se dumt ud, men du vil faktisk næsten ikke lægge mærke til det. For glasset er ikke mere end 35mm. tykt. Så glasset blænder sig fint ind med skærmen. Samt, så er glasset hærdet 9x ekstra, end hvad du finder ud på markedet i dag. Glasset er også selvabsorberende og har en belægning, som gør, at skærmen ikke splintrer under glasset.

Så hvis du har en Samsung S9, og gerne vil have skærmen beskyttet fuldt ud, så er ProGlass 5D beskyttelsesglas lige noget for dig. Du beholder din mobils design, men beskytter glasset med det bedste beskyttelsesglas branchen har at tilbyde.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Du kan få Samsung Galaxy S9 Beskyttelsesglas til andre Samsung-modeller, her på vores hjemmeside!  Skærmbeskytter af ProGlass kan også fås til iPhone, iPad, Apple Watch og Huawei.

Er du ikke helt sikker på om du skal have et beskyttelsesglas? Så se vores information omkring 2.5D og 5D beskyttelse, lige her! Er du mere til covers? Så se det store udvalg af samsung-covers hos WeCoverYou.dk!