Samsung Galaxy S10e, 5D Sort Beskyttelsesglas

5D ProGlass går helt ud til kanten og den nyudviklede lim gør det muligt at glassene hæfter        sig fuldstændig til skærmen.

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

Ikke på lager

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

Samsung Galaxy S10e Beskyttelsesglas

Samsung S10e er en af de nyeste versioner af Samsungs ”S-modeller”. Denne model, selv om det er den billigste 10-model, har meget nyt at byde på, sammenlignede med de forrige modeller. Skærmen har også fået en opgradering, og fylder nu hele skærmen. Dette gælder stædig også de buede kanter. For de nye ”S-modeller” har alle buede skærm‐kant. Dette giver dig en større skærmoplevelse, men også øget risiko for, at skærmen går i stykker. For med disse modeller, så skal mobilen bare have et slag på siden af mobilen, og den går derefter i stykker. Og prisen for en ny skærm til disse Samsung‐modeller er absurd dyre. Derfor vil vi her hos ProGlass anbefalede dig at købe en skærmbeskytter med til din Samsung. Og vi har lige den helt rette skærmbeskytter rette til dig.

For vores 5D beskyttelsesglas er specielt designet til lige præcis din Samsung. Dette betyder, at vi kan tilbyde beskyttelsesglas, som går helt ud til kanterne på din mobil. Også ud til den buede kant. Og for at gøre det endnu bedre, så vil du næsten ikke lægge mærke til, at det sidder på. For vores 5D glas er kun 0.1 – 0.35mm. tykt. Hvilket absolut ikke ødelægger kvaliteten af beskyttelsesglasset. For vores glas er hærdet med 9 gange glasset, end hvad du finder normalt ud på markedet. Derfor kan glasset modstå de grimmeste former for buler og ridser. Samt, så vil belægningen sørge for, at der ikke kommer splinter under glasset.

Alt dette, og meget mere kan du forvente med ProGlass 5D produkter. Du kan være sikker på, at din Samsung S10e er fuldt beskyttet, med vores 5D beskyttelsesglas på sig.

Indehold

1x Beskyttelsesglas

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Du kan få Samsung Galaxy S10e Beskyttelsesglas til andre Samsung-modeller, lige her på vores hjemmeside! 

Er beskyttelsesglas til din Samsung ikke lige noget for dig? Helt i orden! Du kan finde masserer cover til din mobil over hos WeCoverYou.dk!