Samsung Galaxy S10, 5D Sort Beskyttelsesglas

5D ProGlass går helt ud til kanten og den nyudviklede lim gør det muligt at glassene hæfter        sig fuldstændig til skærmen.

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

Samsung Galaxy S10 Beskyttelsesglas

Samsung har med deres S10-modeller gjort brugeroplevelsen meget mere spændende. Den største sælger på denne mobil er helt klart skærmen. Denne mobil har nemlig en 6,1” skærm, som har en QHD-opløsning. Skærmen er ret unik, da hele skærmen er kant til kant, med et frontkamera, som er implementeret i frontskærmen. Dette giver en helt unik oplevelse, når man bruger Samsungs S10‐mobiler. Det er dog også dens største ulempe. For hvis skærmen går i stykker eller bliver revnet, så er hele oplevelsen med skærmen ødelagt. Især hvis du også skal have skærmen repareret, da prisen for en ny skærm er latterlig høj. Dog, et meget nemt og hurtigt fix, til at undgå denne situation, ville være at købe en skærmbeskytter til din Samsung. En skærmbeskytter kan nå at rede dig, fra en grim ekstra regning, og ProGlass har lige det produkt du skal bruge.

ProGlass 5D er denne generations nyeste form for beskyttelsesglas. 5D giver nemlig din Samsung fuld beskyttelse, med kant til kant beskyttelse. Dette dækker hele din skærm med et glas, som er hærdet 9x ekstra meget, end hvad man finder normalt ude på markedet. Glasset er solidt, robust og selvabsorberende. Samt, så forhindrer belægningen i, at glasset splintrer under beskyttelsesfilmen.

Belægning der forhindrer fedtfingre, 0.35mm. tykkelse og meget mere, får du med når du køber 5D hos ProGlass. Så slip for irreterende ridser og buler, og få dig et beskyttelsesglas! For en investering i det vil til en hver tid være lavere, end at skulle ud og købe en ny skærm til din Samsung. Samt, så kan du nyde hele din flotte Galaxy S10 design fuldt ud med et beskyttelsesglas, end hvis får et cover sat på din mobil.

Indehold

1x Beskyttelsesglas

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Du kan finde Samsung Galaxy S10 Beskyttelsesglas til andre Samsung Modeller, her på vores hjemmeside! 

Leder du stædig efter et cover til din Galaxy, frem for en skærmbeskytter? Hvis ja, så kan du sikkert finde et her til en god pris, over hos WeCoverYou.dk!