Samsung Galaxy S10+ – 5D Sort Beskyttelsesglas

5D ProGlass går helt ud til kanten og den nyudviklede lim gør det muligt at glassene hæfter        sig fuldstændig til skærmen.

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

Samsung Galaxy S10+ Beskyttelsesglas

Samsung S10 Plus er blevet et positivt hit blandt smartphones-branchen. Især dens flotte 6,4” skærm, er dens største grund til et fremragende salg. Dog, som på alle andre smartphones, og især Samsungs mobiler, da deres skærme buer sig langs siden af mobilen, så kan de let gå i stykker. Derfor vil en god start at tage stilling til din mobils sikkerhed. Du kan derfor nå langt ved at investere i et beskyttelsesglas til din mobil. Du behøver ikke længere at bekymre dig om ødelagte skærme og dyre reparationer. Din Samsung vil blive fremtidsbeskyttet og sikret til en lang levetid, og muligt videresalg, med en skærmbeskytter fra ProGlass 5D.

ProGlass 5D Til Samsung

For vores ProGlass 5D til Samsung S10 Plus giver dig beskyttelses af kvalitet. Vores glas er lavet af PMMA, hvilket giver et solidt og selvabsorberende beskyttelsesglas. Glasset er nemlig også hærdet med 9 gange ekstra glas, for at gøre det så robust, som muligt. Samt, med 5D for du fuld beskyttelses, da vores 5D glas går et ud til kanten på din mobil. Også ud til de buede kanter på din Samsung. Dette er for at sikre dig, at du får fuld beskyttelses, til din Samsung. Dit ProGlass bliver monteret ovenpå din eksisterende skærm, med en stærk, klæbende lim. Glasset er kun 0.35mm. tykt, hvilket gør du nærmeste ikke ligger mærke til, at du har sat ProGlass på din mobil. Og når det er så tyndt, så giver glasset dig fuld transparent, med vores skærmbeskytter på.

Så find dit ProGlass 5D beskyttelsesglas her hos os, og få din Samsung S10 Plus beskyttet imod alle former for slag og skræmmer! En investering i et ProGlass vil til en hver tid være billigere, end at få repareret hele sin Samsungs skærm.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Samsung Galaxy S10+ Beskyttelsesglas kan købes til andre Samsung-modeller, lige her på vores hjemmeside! 

Leder du stædig efter et cover i stedet for? Intet problem! Du kan finde det helt rette Samsung Cover hos WeCoverYou.dk!