Samsung A70 – 5D Sort

5D ProGlass går helt ud til kanten og den nyudviklede lim gør det muligt at glassene hæfter        sig fuldstændig til skærmen.

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

Samsung A70 Beskyttelsesglas

Denne mobil blev kåret, som en af de bedste Samsung middelklasse‐smartphones på markedet. Det skyldes især dens fantastiske tredobbelte kamerasystem, store batteri og pæne skærmopløsning. Dette gør denne mobil til en af de bedste, i pris. Dette kommer med en skærmopløsning på over det klassiske HD. En pæn Infinity skærm på 6,7”. Dette giver dig en fuld skærmkvalitet, og samt en fingeraftrykscanner som befinder sig under glasset. Derfor er det vigtigt at beskytte skærmen imod potentielle skræmmer og ridser. For hvis skærmen bliver splintret, så virker scanneren ikke mere. Så du bliver tvunget til at skulle investere i en ny skærm, hvilket er absurd dyrt, da mobilskærme er i så høj kvalitet i dag. Derfor kan du nå langt i at få dig anskaffet en skærmbeskytter til din mobil.

ProGlass kan tilbyde din Samsung 5D beskyttelsesglas. Dette glas er specielt designet til lige præcis din Samsung-model. Dette giver dig derfor, den bedste beskyttelses til din skærm. Beskyttelsesglasset er 9 gange ekstra hærdet, og går helt ud til kanten af skærmen. Dette giver dig markeds bedste beskyttelses til din skærm. Hvilket blandt andet også giver dig en belægning, der forhindrer at splintre opstår under beskyttelsesglasset.

Med ProGlass kan du forvente, at din Samsungs’ skærm, for en længere levetid, med både splintre-, ridse og skræmmefri skærm. Vi anbefaler derfor på det kraftigste, at du får dig investeret i en skærmbeskytter, da det er en lille pris at betale, i forhold til prisen for en reparation af hele skærmen. Så hvis du vil fremtidssikre din smartphone til hverdagens skræmmer og ridser, og har forventninger om at sælge din mobil videre når du skal have en ny, så er det et “must” at have en film beskyttelses på. Overvej derfor at få dig et ProGlass 5D beskyttelsesglas på din mobil!

Indehold

1x Beskyttelsesglas

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Du kan få Samsung A70 Beskyttelsesglas til andre Samsung-modeller, lige her på vores hjemmeside!

Leder du istedet efter et cover til din Samsung? Du kan finde det lige her, ved WeCoverYou.dk!