Samsung A50 – 5D Sort

5D ProGlass går helt ud til kanten og den nyudviklede lim gør det muligt at glassene hæfter        sig fuldstændig til skærmen.

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

Samsung A50 Beskyttelsesglas

Samsungs A50 er kendt på den måde at give sociale medier, et ekstra skub. Den er perfekt til benyttelse af livestreaming, med dens tredobbelte 25 MP bagkamera, 4.000 mAh batteri og kraftfulde processorer. Alt dette kommer med i mobilen, til en forholdsvis meget lav pris. Samt, så tilbyder Samsung A50 fingeraftryksscanner, som ligger under skærmen. Dette mindsker unødvendig brug af plads, og skaber et minimalistisk design. Dog, så gør det også skærmen meget mere vigtigere. For hvis den går i stykker, kan du ikke længere benytte dig af fingeraftrykssensoren, da den befinder sig under skærmen. Så du bliver nød til at få skiftet din mobils skærm. Dette er en irriterende og dyr regning. Dog, er det noget du let kan undgå, hvis du investerer i en skærmbeskytter. Dette vil give din Samsungs skærm, den bedste beskyttelses på markedet, hvis vi taler om beskyttelsesglas.

ProGlass Til Din Samsung A50

ProGlass 5D kan give dig den beskyttelse. For vores 5D beskyttelsesglas giver din Samsung markedets nyeste form for beskyttelses. Du får en skærmbeskytter, som går helt ud til kanten på din skærm. Dette giver dig den største form for beskyttelse, og hindre skræmmer fra uheldige stød, på kanten af din Samsung. Samt, så er ProGlass 5D hærdet med 9 gange glasset, end hvad du finder ude på markedet. Og belægningen sørger for, at skærmen under beskyttelsen ikke splintrer. Oveni det, så kan du også forvente en skærm, som kun har en tykkelse på 0,1 – 0,35mm. Så du vil nærmeste derfor ikke lægge mærke til, at du har vores beskyttelsesglas på din mobil.

ProGlass 5D hjælper dig med til at slippe for skræmmer, ridser og ødelagte skærme, og derved fremtidssikre din Samsung. Så du kan være sikker på, at din skærm er klar til hverdagens udfordringer.

Du kan få Samsung A50 Beskyttelsesglas til andre modeller, her på vores hjemmeside.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Du kan få Samsung A50 Beskyttelsesglas til andre modeller, her på vores hjemmeside! 

Du kan finde covers til din Samsung hvis du stædig hælder over til det, over på WeCoverYou.dk!