Samsung A40 – 5D Sort

5D ProGlass går helt ud til kanten og den nyudviklede lim gør det muligt at glassene hæfter        sig fuldstændig til skærmen.

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

Samsung A40 Beskyttelsesglas

Denne mobil er en af de mest positive Samsung‐mobiler på markedet. For prisen, får kunden masser af nye, spændende teknologi. Et godt kamera, fingeraftryklæsere og en stor skærm. A40 har et flot design, som er tidløst, og kan være i brug, i mange år endnu. Det samme gælder for frontskærmen, som uden tvivl er den vigtigste del af ens smartphone. For A40 er i sig selv en robust mobil, så er skærmen desværre ikke helt så stærk. Et lidt for hårdt slag, eller et fald ned på gulvet, og skærmen er derefter i stykker. Dette kan hurtigt blive en dyr omgang, hvis skærmen skal repareres. Derfor vil vi anbefale dig at købe en skærmbeskytter med, til din Samsung. Heldigvis har ProGlass er fint udvalg af beskyttelsesglas til Samsung.

ProGlass

For ProGlass tilbyder dig, vores 5D beskyttelsesglas. Dette glas er den nyeste generation inden for skærmbeskyttelse. Vores 5D glas går helt ud til kanten på din Samsung. Derfor får du fuld beskyttelses imod alle former for slag og skræmmer. Især når vores glas er 9x stærkere, end hvad du finder ude på markedet i dag. Samt, så har glasset en belægning, som gør at glasset forhindrer at splintre under skærmen, og at fedtede fingre kommer på glasset. Alt dette får du med et glas, som kun er 0-35mm. tykt. Du vil derfor nærmeste ikke ligge mærke til, at du har et beskyttelsesglas på din Samsung.

Med vores ProGlass 5D beskyttelsesglas, kan du være sikker på, at du slipper for irriterende, skræmmer og dyre reparationer, i fremtiden. Med vores beskyttelsesglas kan du nemt og enkelt få en ridsefri skærm, som du derved vil have nemmere at sælge, når du engang skal have en ny mobil.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Samsung A40 Beskyttelsesglas kan også findes til andre Samsung Modeller, her på vores hjemmeside! 

Vil du heller have et cover til din samsung? Det kan du finde og meget mere, over hos WeCoverYou.dk!