iPhone XS Max – 2.5D Beskyttelsesglas

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

 

Drop-Testet

Selvabsorberende
99% Transparente

100% Touchfølsomme

0,1 - 0,35 mm. tykt

 

kr. 149.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone XS Max Beskyttelsesglas

Bjergtagende farver og højt detaljeniveau. iPhone XS Max er en af de pæneste, funktionelle og største mobiler på markedet lige pt. Kant-til-kant skærm, en kraftfuld A12 chip, vandreisstente design og meget mere, er alt hvad du kan forvente fra Apples seneste iPhone. Især dens store 6,5” OLED Retina‐skærm er et syn helt for sig selv. Dog, noget der også er helt utroligt, er prisen. Det er en af de dyreste smartphones på markedet. Derfor har du sikkert tænkt dig at købe hele sikkerhedsgrejet med, til den. Især et beskyttelsesglas til den pæne OLED-skærm. Prisen nemlig for en ny skærm til denne mobil, er helt hen i vejret. Derfor vil du gøre dig klogt i at købe en skærmbeskytter med til din mobil.

ProGlass

ProGlass kan give dig den helt rette beskyttelsesfilm. Vores nye ProGlass 2.5D er den nyeste generation af beskyttelsesglas, og giver dig den kvalitet du søger til din iPhone XS Max. Vores glas er ekstra hærdet, med 9 gange ekstra glas, så den kan absorbere selv de værste slag og fald. Og dette kan gøres uden at forringe vores beskyttelsesglas’ tykkelse. Vores glas er ultratyndt, og kan ikke synligt bemærkes på din iPhone. Hvilket absolut ikke lemper på kvaliteten af mobilen. 2.5D giver dig et ultra-klart billede, med 99% transparente og en 100% touchfølsom skærmoplevelse.

Vi ved at vores kunder går meget op i deres mobil, og når vi tilbyder beskyttelsesfilm til selv de dyreste mobiler, så skal vores ProGlass produkter være helt i top. Derfor kan du være sikker på, at hvis du køber iPhone XS Max Beskyttelsesglas hos ProGlass, så vil din skærm være beskyttet med den nyeste form for skærmbeskyttelse på markedet.

Indehold

1x Beskyttelsesglas

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Du kan finde iPhone XS Max Beskyttelsesglas til andre modeller, her på vores hjemmeside.

Er du ikke helt til en skærmbeskytter? Så kan du finde det helt rigtige cover til din mobil, over hos WeCoverYou.dk!