iPhone XS Max – 5D, Covers Venlig Sort Beskyttelsesglas

Har du et cover på din iPhone der går helt op på kanten skal du vælge dette beskyttelsesglas, det stopper nemlig et par millimeter fra kanden så det ikke er noget problem at have et cover på.

Beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

Super tyndt
Drop testet
99%Transparent
Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone XS Max Beskyttelsesglas Cover Venligt 5D Sort

Bjergtagende farver og højt detaljeniveau. iPhone XS Max er en af de pæneste, funktionelle og største mobiler på markedet lige pt. Kant-til-kant skærm, en kraftfuld A12 chip, vandresistente design og meget mere, er alt, hvad du kan forvente fra Apples seneste iPhone. Især dens store 6,5” OLED Retina‐skærm er et syn helt for sig selv. Dog, noget der også er helt utroligt, er prisen. Det er en af de dyreste smartphones på markedet. Derfor har du sikkert tænkt dig at købe hele sikkerhedsgrejet med, til den. Især et beskyttelsesglas til den pæne OLED-skærm. Prisen for en ny skærm til denne mobil, er helt hen i vejret.

Derfor vil du gøre dig klogt i at købe en skærmbeskytter med til din mobil. ProGlass kan her give dig markeds bedste skærmbeskytter, med vores nye 5D produkter. Samt, så giver vores 5D Covers Venlig maksimalt beskyttelse, da det er letter at få dit cover til at passe, uden det vil påvirke skærmbeskytteren.

ProGlass 5D Cover Venligt

ProGlass 5D er den nyeste generation af beskyttelsesglas, og giver dig den kvalitet, du søger til din iPhone XS Max. 5D er kant-til-kant beskyttende den dækker hele din mobil og giver dig fuld beskyttelse. Dog, med vores 5D Covers Venlig, så stopper skærmbeskytteren millimeter fra kanten af din mobil. Dette gør, at dit cover passer bedre til din mobil, og at skærmbeskytteren ikke sidder i vejen. Derfor kan du få maksimalt beskyttelse, med vores 5D Covers Venlig produkter.

Samt, så er glasset selvabsorberende og hæftet ekstra godt fast, da vi har givet alle 5D produkter, en omgang af vores nyudviklet lim. Vores glas er også ekstra hærdet, med 9 gange ekstra glas, så den kan absorbere selv de værste slag og fald. Og dette kan gøres uden at forringe vores beskyttelsesglas’ tykkelse. Vores glas er ultratyndt, og kan ikke synligt bemærkes på din iPhone. Hvilket absolut ikke lemper på kvaliteten af mobilen. 5D giver dig et ultraklart billede, med 99% transparente og en 100% touchfølsom skærmoplevelse. Og så giver 5D dig også belægning, som forhindrer fedtfingre.

Vi ved, at vores kunder går meget op i deres mobil, og når vi tilbyder beskyttelsesfilm til selv de dyreste mobiler, så skal vores ProGlass produkter være helt i top. Derfor kan du være sikker på, at med vores beskyttelsesglas monteret på din iPhone XS Max, så vil din skærm være beskyttet med den nyeste form for skærmbeskyttelse på markedet.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

iPhone XS Max Beskyttelsesglas Cover Venligt 5D Sort kan også fås til andre iPhone X-Modeller på vores hjemmeside! 

Vil du gerne have et cover med til dit beskyttelsesglas? Så skal du tage en tur over til WeCoverYou.dk!, hvor du kan finde det helt perfekte cover til din iPhone.