iPhone XS – 2.5D Beskyttelsesglas

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

 

Drop-Testet

Selvabsorberende
99% Transparente

100% Touchfølsomme

0,1 - 0,35 mm. tykt

 

kr. 149.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone XS Beskyttelsesglas

Den nyeste generation inden for Apples iPhone linje, har også brug for den nyeste generation af beskyttelsesglas. Her kan ProGlass hjælpe med at få beskyttet din mobil. For når man køber en iPhone XS, er der næsten tale om en investering. Denne dyre, flotte iPhone XS er en pragtfuld mobil, som man helst vil have i god stand, så længe, som muligt. Især skærmen er et ømt punkt for de fleste smartphone-ejere. For reparationen på sådan en skærm, er i så høje beløb, at man næsten lige så godt kan købe en ny mobil. Derfor vil det være smart at investere i en skærmbeskytter til sin iPhone XS. Heldigvis kan ProGlass tilbyde det helt rette, til din mobil.

ProGlass

Vores beskyttelsesglas er nemlig specielt designet efter vores egne mål. Det betyder, at du får en beskyttelsesfilm, som passer perfekt til din mobil. Og vi ved, at det er dyre mobiler, der får vores glas på sig. Derfor har vi sørget for, at kvaliteten er helt i top. Vores 2.5D glas er hærdede om og om igen, til den er i dag på 9 gange hærdet glas. Dette kunne endda lade sig gøre, uden at påvirke tykkelsen på beskyttelsesglasset. Vi tilbyder nemlig vores 2.5D glas, i en tykkelse på kun 0.1 – 0.33mm. Det er så tyndt, at man knap nok kan se, at man har et glas hen over sin iPhone. Samt, så har vi sørget for, at belægningen forhindrer fedtfinger, og glasset har en transparent på 99%. Så du beholder din OLED‐skærmkvalitet, uden større bekostninger.

Vores glas er stødabsorberende, splint- og ridsefrie. Vi tilbyder den helt rette kvalitets skærmbeskyttelse, til din iPhone XS, så du ikke længere behøves at spekulere på, om den vil blive ridset eller ødelagt. Så hvis du leder efter et nyt iPhone XS Beskyttelsesglas, som skal være i den helt rette kvalitet, så er du kommet til det helt rette sted.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Du kan finde iPhone XS Beskyttelsesglas til andre smartphone inde på vores hjemmeside.

Skal du i stedet have et cover til din iPhone? Så tag en tur over til WeCoverYou.dk og finde det helt rette til dig!