iPhone X/XS – 5D, Anti Spy Sort Beskyttelsesglas

Med Anti-Spy kan din sidemand ikke se din mobilskærms indhold! Få privatliv med ProGlass!

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone XS Beskyttelsesglas Anti Spy 5D

Den nyeste generation inden for Apples iPhone linje, har også brug for den nyeste generation af beskyttelsesglas. Her kan ProGlass hjælpe med at få beskyttet din mobil, med vores splinternye 5D skærmbeskyttelser. For når man køber en iPhone XS, er der næsten tale om en investering. Denne dyre, flotte iPhone XS er en pragtfuld mobil, som man helst vil have i god stand, så længe, som muligt. Især skærmen er et ømt punkt for de fleste smartphone-ejere. For reparationen på sådan en skærm, er i så høje beløb, at man næsten lige så godt kan købe en ny mobil. Derfor vil det være smart at investere i en skærmbeskytter til sin iPhone XS. Heldigvis kan ProGlass tilbyde det helt rette, til din mobil.

Proglass 5D’s iPhone XS Beskyttelsesglas Anti Spy er nemlig specielt designet efter vores egne mål. Det betyder, at du får en beskyttelsesfilm, som passer perfekt til din mobil. Og vi ved, at det er dyre mobiler, der får vores glas på sig. Derfor har vi sørget for, at kvaliteten er helt i top. Det betyder også, at du skal have mulighed for at have så meget privatliv over din mobil, som muligt.

5D Anti Spy giver dig lige præcis dette. Sidder der en person ved siden af dig, og kigger med på din mobil? Fx i bussen? Så vil Anti Spy sørge for, at vedkommende ikke kan se, hvad der sker på din mobil. For hen over vores 5D glas, er der et ekstra tyndt film, som gør, at sidemanden ikke kan følge med i, hvad der sker på din mobil. Så hvis du søger lidt ekstra privatliv, så er Anti Spy lige noget for dig.

ProGlass Anti Spy Til XS

Vores 5D glas er hærdede om og om igen, til den er i dag på 9 gange hærdet glas. Dette kunne endda lade sig gøre, uden at påvirke tykkelsen på beskyttelsesglasset. Vi tilbyder nemlig vores 5D glas, i en tykkelse på kun 0.1 – 0.33mm. Det er så tyndt, at man knap nok kan se, at man har et glas hen over sin iPhone.

Videre giver 5D skærmbeskytter dig også fuld kant-til-kant beskyttelse. Så hele din iPhone XS’ front, er beskyttet fuldt ud. Og for at give dig den mest maksimale beskyttelse, så er 5D glasset også selvabsorberende, og splintfri. Så kvaliteten på din mobil, vil absolut ikke blive påvirket negativt af vores 5D produkter, tværtimod. Samt, så har vi sørget for, at belægningen forhindrer fedtfinger, og glasset har en transparent på 99%. Så du beholder din OLED‐skærmkvalitet, uden større bekostninger.

Vores 5D glas er stødabsorberende, splint- og ridsefrie. Vi tilbyder den helt rette kvalitets skærmbeskyttelse, til din iPhone XS, så du ikke længere behøves at spekulere på, om den vil blive ridset eller ødelagt.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Hvis du søger iPhone XS Beskyttelsesglas Anti Spy 5D til andre modeller, kan du finde dem her på vores hjemmeside! 

Er du ikke helt til beskyttelsesglas? Gik du efter et cover? Så tag en tur over til WeCoverYou.dk! og find det helt rette cover til din mobil!