iPhone XR – 2.5D Beskyttelsesglas

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

 

Drop-Testet

Selvabsorberende
99% Transparente

100% Touchfølsomme

0,1 - 0,35 mm. tykt

 

kr. 149.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone XR Beskyttelsesglas

iPhone XR tog markedet med storm, da den blev udgivet med en masse nye, flotte farver. Denne stilfulde mobil kom til en laver pris, end de andre X-modeller, men ikke desto mindre, så får man virkelig også noget for prisen. Apples lynhurtige A12-processer, iOS 12 og dens nye stor 6,1” Liquid Retina Skærm. Dog, selv med alle disse nye forbedringer, så er Apples iPhones stædig skrøbelige. Især deres skærme er næsten mistænkeligt skrøbelige. Derfor kan det hurtigt blive en dyr omgang, hvis man ødelægger sin nye XR’s skærm, og skal have den repareret. Derfor vil vi her hos ProGlass kraftigt anbefalede dig i, at købe en skærmbeskytter med, til din iPhone XR.

Hos ProGlass finder du denne generations bedste beskyttelsesfilm. Vi har sørget for, at glasset er ekstra stærkt, ultratyndt, og holder fast på din mobil, uanset vejret. Med vores 2.5D skærmbeskyttelse til din iPhone XR, for du 9 gange ekstra hærdet glas, end hvad du finder så mange andre steder på markedet. Dette påvirker dog ikke tykkelsen på glasset. Det er nemlig kun 0.1 – 0.33mm. tykt, hvilket gør det nærmest usynligt med det blotte øje.

Glasset er selvabsorberende, drop- og splintre-testet, og vi kan med stolthed sige, at ProGlass 2.5D er et af de mest solide og holdbare beskyttelsesglas på markedet. Så hvis du leder efter det denne generations nyeste form for skærmbeskyttelses, så tjek ProGlass 2.5D ud! Du får beskyttelses som kun dækker det vigtigste på din mobil, nemlig skærmen. Derved har du ikke et cover, som dækker hele din iPhones pæne design, så du kan nyde din mobil fuldt ud, med en skærmbeskytter fra ProGlass.

Indehold

1x Beskyttelsesglas

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

iPhone XR Beskyttelsesglas kan fås til alle de andre iPhone-modeller, her på vores hjemmeside!

Leder du i stedet efter et beskyttelsesglas? Intet problem! Du kan finde det helt rette til din mobil, over hos WeCoverYou.dk!