iPhone XR – 5D, Covers venlig sort Beskyttelsesglas

Har du et cover på din iPhone der går helt op på kanten skal du vælge dette beskyttelsesglas, det stopper nemlig et par millimeter fra kanden så det ikke er noget problem at have et cover på.

Beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

Super tyndt
Drop testet
99%Transparent
Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone XR Beskyttelsesglas Cover Venligt 5D Sort

iPhone XR tog markedet med storm, da den blev udgivet med en masse nye, flotte farver. Denne stilfulde mobil kom til en laver pris, end de andre X-modeller, men ikke desto mindre, så får man virkelig også noget for prisen. Apples lynhurtige A12-processer, iOS 12 og dens nye stor 6,1” Liquid Retina Skærm. Dog, selv med alle disse nye forbedringer, så er Apples iPhones stædig skrøbelige. Især deres skærme er næsten mistænkeligt skrøbelige. Derfor kan det hurtigt blive en dyr omgang, hvis man ødelægger sin nye XR’s skærm, og skal have den repareret. Derfor vil vi her hos ProGlass kraftigt anbefalede dig, at købe vores stærke 5D skærmbeskytter med til din iPhone XR. Her får du kvalitet og maksimalt beskyttelse, for alle pengene. Samt, hvis du har et cover, som ikke helt passer til din mobil med et cover på, så kigger du på det helt rette produkt.

ProGlass i Cover Venligt

Hos ProGlass finder du denne generations bedste beskyttelsesglas. Vores 5D Covers Venlig, er den skærmbeskytter, som sørger for, at du både kan have dit yndlingscover på din mobil, og have en ordentlig beskyttelsesfilm på din frontskærm. For vores 5D Covers Venlig går ikke helt ud til kanten på din mobil. Den stopper nemlig et par millimeter fra kanten. Derfor kan du have næsten alle covers på din iPhone, uden at tænke på, om du også så kan have din skærm beskyttet fuldt ud.

Vi har sørget for, at glasset er ekstra stærkt, ultratyndt, og holder fast på din mobil, uanset vejret. Vores 5D skærmbeskyttelser er et af markeds stærkeste glas. Glasset er selvabsorberende, kant-til-kant beskyttet, splintfri og fået vores nyudviklet lim på, så den hæfter ekstra godt til din skærm. Med 5D får du til din iPhone XR, 9 gange ekstra hærdet glas, end hvad du finder så mange andre steder på markedet. Dette påvirker dog ikke tykkelsen på glasset. Det er nemlig kun 0.1 – 0.33mm. tykt, hvilket gør det nærmest usynligt med det blotte øje.

Vi ved, at dyre mobiler skal have det bedste af det bedste på markedet. Derfor kan vi med stolthed sige, at ProGlass 5D er et af de mest solide og holdbare beskyttelsesglas på markedet.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Du kan også få iPhone XR Beskyttelsesglas Cover Venligt 5D Sort til andre iPhone modeller på vores hjemmeside! 

Skal du have et cover med til din mobil? Så kan du finde det helt rette udvalg her, over hos WeCoverYou.dk!