iPhone XR – 5D, Anti Spy Sort Beskyttelsesglas

Med Anti-Spy kan din sidemand ikke se din mobilskærms indhold! Få privatliv med ProGlass!

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone XR Beskyttelsesglas Anti Spy 5D Sort

iPhone XR tog markedet med storm, da den blev udgivet med en masse nye, flotte farver. Denne stilfulde mobil kom til en laver pris, end de andre X-modeller, men ikke desto mindre, så får man virkelig også noget for prisen. Apples lynhurtige A12-processer, iOS 12 og dens nye stor 6,1” Liquid Retina Skærm. Dog, selv med alle disse nye forbedringer, så er Apples iPhones stædig skrøbelige. Især deres skærme er næsten mistænkeligt skrøbelige. Derfor kan det hurtigt blive en dyr omgang, hvis man ødelægger sin nye XR’s skærm, og skal have den repareret. Derfor vil vi her hos ProGlass kraftigt anbefalede dig i, at købe vores stærke 5D skærmbeskytter med, til din iPhone XR. Her får du kvalitet og maksimalt beskyttelse, for alle pengene.

ProGlass Anti Spy Til XR

Hos ProGlass finder du denne generations bedste skærmbeskytter. Vi har sørget for, at glasset er ekstra stærkt, ultratyndt, og holder fast på din mobil, uanset vejret.

Dette 5D beskyttelsesglas er den del af vores Anti Spy sortiment. Det betyder, at din sidemand ikke kan se, hvad der sker på din iPhone. Dette kan være et pragtfuldt redskab, hvis du sidder ude i offentligheden. Bus, skole, arbejde osv. er situationer, hvor vores Anti Spy vil være perfekt.

Vores 5D skærmbeskyttelser er et af markeds stærkeste glas. Glasset er selvabsorberende, kant-til-kant beskyttet, splintfri og fået vores nyudviklet lim på, så den hæfter ekstra godt til din skærm. Med 5D får du til din iPhone XR, 9 gange ekstra hærdet glas, end hvad du finder så mange andre steder på markedet. Dette påvirker dog ikke tykkelsen på glasset. Det er nemlig kun 0.1 – 0.33mm. tykt, hvilket gør det nærmest usynligt med det blotte øje.

Vi ved, at dyre mobiler skal have det bedste af det bedste på markedet. Derfor kan vi med stolthed sige, at ProGlass 5D er et af de mest solide og holdbare beskyttelsesglas på markedet.

Indehold

1x Beskyttelsesglas

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

iPhone XR Beskyttelsesglas Anti Spy 5D Sort kan også fås til andre modeller, her på hjemmeside! 

Du kan også finde iPhone covers til din mobil, over hos WeCoverYou.dk!