iPhone XR – 5D Beskyttelseglas, Silikone kant og dobbelt brudsikkert

Beskyttelsesglas med den revolutionerende silikone kant, så din iPhone eller beskyttelsesglas ikke bliver ridset når du ligger den på skærmen.
Samtidig er dette beskyttelsesglas dobbelt så brudsikkert som andre beskyttelsesglas på markedet.

Beskytter også mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

Super tyndt
Drop testet (Dobbelt brudsikkert)
99%Transparent
Splintrefri

kr. 229.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone XR Beskyttelsesglas 5D, Silikone

iPhone XR er en skøn, 6.1” mobil fra Apple af. Med et dobbelt kamerasystem, Dolby‐lydkvalitet, A13‐processorer og et luksuriøst aluminiums- og glasdesign. Alt dette løber op i en pris, som godt kan ses som en større investering for de fleste mennesker. Især reservedelene til disse mobiler, ret dyre. En flækket skærm til en iPhone XR vil koste absurd meget at få repareret. Og desværre skal der ikke meget til, før skærmen på en iPhone går i stykker, eller bliver ridset til. Dog, dette kan let og meget enkelt gøres noget ved, ved at købe en skærmbeskytter til din iPhone. ProGlass kan hjælpe dig her, med vores specielt designet skærmbeskyttere til din iPhone XR.

ProGlass 5D beskyttelseglas er denne generations nyeste beskyttelsesglas. Glassene er hærdet med ekstra glas, med hele 9 gange glasset, end hvad du finder normalt. Og med 5D glas, så får du beskyttelsesglas, som går helt ud til kanten af din mobil. Dette giver dig den bedste form for beskyttelses til din iPhones skærm. Samt, så kan du forvente, at skærmbeskytteren forhindrer at splintre, opstår på glasset under skærmbeskytteren. Dette kan lade sig gøre med den specielle belægning, som ligger oven på glasset. Belægningen er nemlig lavet af oleofob, som gør, at glasset bliver selvabsorberende. Alt dette kan lade sig gøre, med et glas der kun er 0,1 – 0,35 mm. tykt. Så du vil nærmest ikke lægge mærke til, at du har vores 5D beskyttelsesglas på.

ProGlass 5D giver din mobil, branchens bedste form for beskyttelse og vi er sikre på, at du nok skal blive glad for dit beskyttelsesglas. Hvis du går efter at få fremtidssikret din mobil, er ProGlass 5D det helt rette til dig.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud