iPhone X – 2.5D Beskyttelsesglas

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

 

Drop-Testet

Selvabsorberende
99% Transparente

100% Touchfølsomme

0,1 - 0,35 mm. tykt

 

kr. 149.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone X Beskyttelsesglas

iPhone X er en af de mest lukratvie og dyreste på markedet af smartphones. Denne flotte mobil, kommer i med et edge-to-edge skærm, en stålcase, nye forbedret kamera og en masse nye features i iOS11. Samt, så fik skærmen også den helt store opgradering, i form af en 5,8” OLED‐retina skærm. En sindssyg, flot skærm at have i hånden, som man virkelig kun kan få en rigtig fornemmelse af, hvis man selv har den i hånden. Derfor, med sådan en dyr mobil, vil det klart anbefaledes at få skaffet sig et cover og et beskyttelsesglas til den dyre mobil. Heldigvis kan ProGlass hjælpe med at beskytte din dyre iPhone OLED-skærm. Vi har hvert fald et udvalg klar til dig, og vi kan forsikre dig om, at du får den bedste glasbelægning på markedet.

2.5D er et af ProGlass’ nyeste version af beskyttelsesglas på markedet. Vores nyeste generation af beskyttelsesglas er hærdet med 9 gange glasset, end hvad du finder normalt ude på markedet. Dette gør glasset utroligt funktionelt, i form af at forhindre revner, fingeraftryk, splinter og ridser i skærmen. Samt, så har vi sørget for at designe glasset ultratyndt. Derfor mister du ikke din iPhone X funktionalitet eller kvalitet, når du får sat et ProGlass produkt, på din iPhone. Du, og andre person omkring dig, vil ikke engang ligge mærke til, at du har fået sat en skærmbeskytter på din mobil.

Når du får sat dit ProGlass på din iPhone, kan du endelig ånde lettet op og ikke længere tænke på, om din nye, dyre mobil, får nogle former for skræmmer eller ridser på sig.

Indehold

1x Beskyttelsesglas

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

iPhone X Beskyttelsesglas kan fås i flere varianter her, på vores hjemmeside.

Er du ikke lige til en skærmbeskytter? Så kan du finde det helt rette cover til din iPhone X, over hos WeCoverYou.dk!