iPhone X – 5D, sort Beskyttelsesglas

5D ProGlass går helt ud til kanten og den nyudviklede lim gør det muligt at glassene hæfter        sig fuldstændig til skærmen.

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone X Beskyttelsesglas 5D

iPhone X er en af de mest lukrative og dyreste på markedet af smartphones. Denne flotte mobil, kommer i med en kant-til-kant skærm, en stålcase, nye forbedret kamera og

en masse nye features i iOS11. Samt, så fik skærmen også den helt store opgradering, i form af en 5,8 OLED-retina skærm.

En sindssyg, flot skærm at have i hånden, som man virkelig kun kan få en rigtig fornemmelse af,

hvis man selv har den i hånden.

Derfor, med sådan en dyr mobil, vil det klart anbefaledes at få skaffet sig et cover og et beskyttelsesglas til den dyre mobil.

Heldigvis kan ProGlass hjælpe med at beskytte din dyre iPhone OLED-skærm.

Vi har hvert fald et udvalg klar til dig, og vi kan forsikre dig om, at du får den bedste glasbelægning på markedet.

Vores 5D ProGlass er lige beskyttelsesglasset, du skal bruge for at beskytte din iPhone X. 5D, er vores nyeste generation af beskyttelsesglas er hærdet med 9 gange glasset,

end hvad du finder normalt ude på markedet. Samt, så er 5D kant-til-kant beskyttet, så din iPhone X er maksimalt beskyttet. Vi har også sørget for, at vores 5D glas er selvabsorberende og splintfri.

Med denne kant-til-kant system, gør det glasset utroligt funktionelt, i form af at forhindre revner, fingeraftryk, splinter og ridser i skærmen. Samt, så har vi sørget for at designe glasset ultratyndt,

med kun 0,1 – 0,33mm. tykkelse. Derfor mister du ikke din iPhone X funktionalitet eller kvalitet, når du får sat ProGlass 5D på din iPhone. Du, og andre person omkring dig,

vil ikke engang ligge mærke til, at du har fået sat en skærmbeskytter på din mobil.

Når du får sat dit ProGlass 5D skærmbeskytter på din iPhone, kan du endelig ånde lettet op, og ikke længere tænke på, om din nye, dyre mobil, får nogle former for skræmmer eller ridser på sig.

Indehold

1x Beskyttelsesglas

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

iPhone X Beskyttelsesglas Sort 5D kan også fås til iPhone XS og Max, her på vores hjemmeside!

Skal du have et cover med til din skærmbeskytter? Så tag en tur over til WeCoverYou.dk! og find det helt rette cover til din mobil!