iPhone X – 5D, Covers Venlig Sort Beskyttelsesglas

Har du et cover på din iPhone der går helt op på kanten skal du vælge dette beskyttelsesglas, det stopper nemlig et par millimeter fra kanden så det ikke er noget problem at have et cover på.

Beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

Super tyndt
Drop testet
99%Transparent
Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone X Beskyttelsesglas Cover Venligt

iPhone X er en af de mest lukrative og dyreste på markedet af smartphones. Denne flotte mobil, kommer i med en kant-til-kant skærm, en stålcase, nye forbedret kamera og en masse nye features i iOS11. Samt, så fik skærmen også den helt store opgradering, i form af en 5,8 OLED-retina skærm. En sindssyg, flot skærm at have i hånden. Man virkelig kun kan få en rigtig fornemmelse af, hvis man selv har den i hånden. Derfor, med sådan en dyr mobil, vil det klart anbefaledes at få skaffet sig et cover og et beskyttelsesglas til den dyre mobil. Heldigvis kan ProGlass hjælpe med at beskytte din dyre iPhone OLED-skærm. Vi har hvert fald et udvalg klar til dig, og vi kan forsikre dig om, at du får den bedste glasbelægning på markedet.

ProGlass Cover Venligt

Hvis du har et yndlingscover, som du bare skal have på din iPhone X, men diverse beskyttelsesglas vil ikke tillade dig det, så skal du have vores 5D Covers Venlige. Denne skærmbeskytter vil nemlig beskytte hele din front, men stoppe et par millimeter før kanten. Dette gør lige præcis, at du kan sætte dit cover på uden større problemer! 5D, er vores nyeste generation af beskyttelsesglas er hærdet med 9 gange glasset, end hvad du finder normalt ude på markedet. Samt, så er 5D kant-til-kant beskyttet, så din iPhone X er maksimalt beskyttet.

Vi har også sørget for, at vores 5D glas er selvabsorberende og splintfri. Med denne kant-til-kant system, gør det glasset utroligt funktionelt, i form af at forhindre revner, fingeraftryk, splinter og ridser i skærmen. Samt, så har vi sørget for at designe glasset ultratyndt, med kun 0,1 – 0,33mm. tykkelse. Derfor mister du ikke din iPhone X funktionalitet eller kvalitet, når du får sat ProGlass 5D på din iPhone. Du, og andre person omkring dig, vil ikke engang ligge mærke til, at du har fået sat en skærmbeskytter på din mobil.

Indehold

1x Beskyttelsesglas

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

iPhone X Beskyttelsesglas Cover Venligt kan findes til flere modeller her på vores hjemmeside! 

Går du efter et cover med til din iPhone X beskyttelsesglas? Intet Problem! Du kan finde det helt rette cover til din iPhone lige her, hos WeCoverYou.dk!