iPhone X – 5D, Anti Spy Sort Beskyttelsesglas

Med Anti-Spy kan din sidemand ikke se din mobilskærms indhold! Få privatliv med ProGlass!

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone X Beskyttelsesglas Anti Spy 5D

iPhone X er en af de mest lukrative og dyreste på markedet af smartphones. Denne flotte mobil, kommer i med en kant-til-kant skærm, en stålcase, nye forbedret kamera og en masse nye features i iOS11. Samt, så fik skærmen også den helt store opgradering, i form af en 5,8 OLED-retina skærm. En sindssyg, flot skærm at have i hånden, som man virkelig kun kan få en rigtig fornemmelse af, hvis man selv har den i hånden. Derfor, med sådan en dyr mobil, vil det klart anbefaledes at få skaffet sig et cover og et beskyttelsesglas til den dyre mobil. Heldigvis kan ProGlass hjælpe med at beskytte din dyre iPhone OLED-skærm. Vi har hvert fald et udvalg klar til dig, og vi kan forsikre dig om, at du får den bedste glasbelægning på markedet.

ProGlass Anti Spy

Vores 5D ProGlass er lige beskyttelsesglasset, du skal bruge for at beskytte din iPhone X. 5D, er vores nyeste generation af beskyttelsesglas er hærdet med 9 gange glasset, end hvad du finder normalt ude på markedet. Samt, så er 5D kant-til-kant beskyttet, så din iPhone X er maksimalt beskyttet. Vi har også sørget for,at vores 5D glas er selvabsorberende og splintfri. Med denne kant-til-kant system, gør det glasset utroligt funktionelt, i form af at forhindre revner, fingeraftryk, splinter og ridser i skærmen. Samt, så har vi sørget for at designe glasset ultratyndt, med kun 0,1 – 0,33mm. tykkelse. Derfor mister du ikke din iPhone X funktionalitet eller kvalitet, når du får sat ProGlass 5D på din iPhone. Du, og andre person omkring dig, vil ikke engang ligge mærke til, at du har fået sat en skærmbeskytter på din mobil.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Du kan også finde iPhone X Beskyttelsesglas Anti Spy 5D til andre modeller på vores hjemmeside! 

Er du ikke lige til beskyttelsesglas? Går du mere efter et cover? Intet problem! Du kan finde det helt rette cover til din mobil lige her, hos WeCoverYou.dk!