iPhone 8+ – 2,5D Beskyttelsesglas

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

 

Drop-Testet

Selvabsorberende
99% Transparente

100% Touchfølsomme

0,1 - 0,35 mm. tykt

 

kr. 149.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone 8 Plus Beskyttelsesglas

Med iPhone 8 Plus får du en flot mobil, med bløde, runde kanter og en flot 5,5” retina skærm. Med sådan en smartphone har du sikkert lyst til at kvalitetssikre den fuldt ud. Både med et cover, men også et beskyttelsesglas. For der skal desværre ikke meget til, før din iPhone Plus’s’ skærm går i stykker. Det er bare sådan, Apple har valgt at designe dem. Ridser, splinter og flækket skærm er hverdagsting, når man ser en iPhone ude i byen. Dog, dette kan du undgå. For ProGlass har nemlig de bedste skærmbeskyttere i branchen. Vores glas har vi nemlig selv designet ud fra specifikke smartphones. Dette gælder også iPhone 8 Plus.

ProGlass giver din iPhone kvalitetssikring til langt ud i fremtiden. Dette kan lade sig gøre, fordi vi har selv designet vores beskyttelsesglas. Dette har hjulpet os til at give vores kunder det bedste produkt i beskyttelsesglas-branchen. Vi tilbyder selvabsorberende glas, som kan modstå de værste former for slag og fald. Glasset i sig selv er 9 gange stærkere, end hvad du finder ude på markedet i dag. Dette gør, at du er sikker på, at din skærm er 100% beskyttet for splinter og revnet skærm. Samt, så er glassets belægning designet til, at ikke at give fedtede skærm fra dine fingre. Derfor vil der altid være et ultraklart billede fra din smartphone, med vores beskyttelsesglas på. Derfor vil dette glas være det helt perfekte til lige præcis din iPhone 8 Plus!

Med en skærmbeskytter fra ProGlass undgår du ridser i skærmen, og undgår at få dækket din mobils pæne design af.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

iPhone 8 Plus Beskyttelsesglas kan købes i andre varianter på vores hjemmeside.

Er du stædig mere til et beskyttelsesglas? Så kan du finde det helt rette beskyttelsesglas over hos WeCoverYou.dk