iPhone 8+ – 5D, hvid Beskyttelsesglas

5D ProGlass går helt ud til kanten og den nyudviklede lim gør det muligt at glassene hæfter        sig fuldstændig til skærmen.

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone 8 Plus Beskyttelsesglas Hvid 5D

Med iPhone 8 Plus får du en flot mobil, med bløde, runde kanter og en flot 5,5” retina skærm. Med sådan en smartphone har du sikkert lyst til at kvalitetssikre den fuldt ud. Både med et cover, men også et beskyttelsesglas. For der skal desværre ikke meget til, før din iPhone Plus’ skærm går i stykker. Det er bare sådan, Apple har valgt at designe dem. Ridser, splinter og flækket skærm er hverdagsting, når man ser en iPhone ude i byen. Dog, dette kan du undgå. For ProGlass 5D er et af de bedste skærmbeskyttere i branchen. Vores 5D skærmbeskytter har vi nemlig selv designet ud fra specifikke smartphones.

ProGlass 5D giver din iPhone 8 Plus kvalitetssikring til langt ud i fremtiden. Dette kan lade sig gøre, fordi vi har selv designet vores beskyttelsesglas. Dette har hjulpet os til at give vores kunder det bedste produkt i beskyttelsesglas-branchen. Vores 5D skræmbeskytter er nemlig selvabsorberende, og kan derfor modstå de værste slag og ridser. Samt, så giver vores 5D produkter kant-til-kant beskyttelse, hvilket giver dig maksimalt beskyttelse til din 5,5” skærm. Og med vores nyudviklet lim, som for glasset til at hæfte sig endnu bedre til skærmen, så er du fremtidssikret til hverdagens skræmmer.

Glasset er 9 gange stærkere, end hvad du finder ude på markedet i dag. Dette gør, at du er sikker på, at din skærm er 100% beskyttet for splinter og revnet skærm. Samt, så er glassets belægning designet til, at ikke at give fedtede skærm fra dine fingre. Derfor vil der altid være et ultraklart billede fra din smartphone, med vores skærmbeskytter på. Derfor er ProGlass 5D det helt perfekte til lige præcis din iPhone 8 Plus!

Indehold

1x Beskyttelsesglas

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Du kan også få vores iPhone 8 Plus Beskyttelsesglas Hvid 5D i farven sort på vores hjemmeside!

Skal du have et cover med til din skærmbeskytter? Så finder du det over hos WeCoverYou.dk