iPhone 8 – 2,5D Beskyttelsesglas

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

 

Drop-Testet

Selvabsorberende
99% Transparente

100% Touchfølsomme

0,1 - 0,35 mm. tykt

 

kr. 149.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone 8 Beskyttelsesglas

Hvis du har anskaffet dig en iPhone 8, så går du sikkert nok også efter at få den skærmsikret. Derfor går du sikkert også efter skærmbeskyttelses af højeste kvalitet. Dette er forståeligt, når man har en så dyr mobil. For, uanset hvor godt du passer på din mobil, så er det altid chance for, at den bliver ridset. Kommer man til at tabe den, har nøglerne i samme lomme som mobilen eller støder ind i noget med telefonen, så er hverdagen fyldt med små uheld, der bare venter på at ske. Dine chancer bag efter at få gode penge en så dyr telefon brugt, vil falde dramatisk. Og prisen for en ny er ikke ligefrem billig. Derfor er en investering i ProGlass’ beskyttelsesglas en fornuftig beslutning.

ProGlass tilbyder dig, vores specielt designet 2.5D beskyttelsesglas. Dette er den nyeste generation af beskyttelsesglas, og giver dig ultrabeskyttelse. Glasset er blevet hærdet med 9 gange ekstra glas, end hvad du vil finde på andre beskyttelsesfilm. Dette giver dig en robust og kvalitetssikret mobil, som kan holde til selv de værste slag og fald. Dette kan lade sig gøre, selv om glasset kun er 0.1 – 0.33mm. tykt. Dette sikrer dig et krystalklart billede, som giver dig 99% transparent kvalitet. Dette ProGlass er designet direkte efter en iPhone 8 og derfor sikre dig, at du får den perfekte skærmbeskytter til din iPhone.

iPhone 8 Beskyttelsesglas fås i forskellige varianter, så som vores mere funktionelle 5D beskyttelsesglas.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

iPhone 8 Beskyttelsesglas kan også fås til mange andre mobiler og tablets. Tag et kig ind i på vores hjemmeside og tjek dem alle ud!

Er ikke du lige helt til beskyttelsesglas? Måske vil du have et cover oveni dit beskyttelsesglas? Så tag en tur ind til WeCoverYou.dk og find det helt rette cover til din mobil.