iPhone 8 – 5D, hvid Beskyttelsesglas

5D ProGlass går helt ud til kanten og den nyudviklede lim gør det muligt at glassene hæfter        sig fuldstændig til skærmen.

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone 8 Beskyttelsesglas Hvid 5D

Hvis du har anskaffet dig en iPhone 8, så går du sikkert nok også efter at få den skærmsikret. Derfor går du sikkert også efter skærmbeskyttelses af højeste kvalitet. Dette er forståeligt, når man har en så dyr mobil. For, uanset hvor godt du passer på din mobil, så er det altid chance for, at den bliver ridset. Kommer man til at tabe den, har nøglerne i samme lomme som mobilen eller støder ind i noget med telefonen, så er hverdagen fyldt med små uheld, der bare venter på at ske. Dine chancer bag efter at få gode penge en så dyr telefon brugt, vil falde dramatisk. Og prisen for en ny er ikke ligefrem billig. Derfor er en investering i ProGlass 5D en fornuftig beslutning. Hvert fald, hvis du går efter et af branchens bedste beskyttelsesglas, til fornuftige penge.

ProGlass

ProGlass tilbyder dig, vores specielt designet 5D beskyttelsesglas. Dette er den nyeste generation af beskyttelsesglas, og giver dig ultrabeskyttelse. Vores 5D produkter er selvabsorberende og drop-testet efter den nyeste standart. Hvilket betyder, vi har testet vores 5D glas helt igennem, og kan derfor give dig kvalitet og maksimalt beskyttelse. Glasset går fra kant-til-kant, og derfor giver din frontskærm fuld beskyttelse. Samt, så har 5D fået en omgang af vores nyudviklet lim, hvilket får skærmen til at hæfte sig fuldstændig til skærmen. Videre, så er glasset blevet hærdet med 9 gange ekstra glas, end hvad du vil finde på andre beskyttelsesglas. Dette giver dig en robust og kvalitetssikret mobil, som kan holde til selv de værste slag og fald. Dette kan lade sig gøre, selv om glasset kun er 0.1 – 0.33mm. tykt. Dette sikrer dig et krystalklart billede, som giver dig 99% transparent kvalitet.

ProGlass 5D er designet direkte efter en iPhone 8 og derfor sikre dig, at du får det mest perfekte beskyttelsesglas til din iPhone.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

iPhone 8 Beskyttelsesglas Hvid 5D kan også fås på vores hjemmeside i farven sort!

Skal du have et cover med til din skærmbeskytter? Så kan du finde det helt perfekte over hos WeCoverYou.dk!