iPhone 7+ – 2,5D Beskyttelsesglas

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

 

Drop-Testet

Selvabsorberende
99% Transparente

100% Touchfølsomme

0,1 - 0,35 mm. tykt

 

kr. 149.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone 7 Plus Beskyttelsesglas

Som en iPhone 7 Plus bruger, så har du højst sandsynlig købt et cover til din mobil. Dog, der skal ikke meget mere til, end et par nøgler i den samme lomme, som din iPhone, før din skærm er ridset til. Eller endnu værre, så kommer du til at tabe din mobil ned på gulvet. Der skal desværre ikke meget til før en Apple skærm, går i stykker. Det kommer til at koste tid og penge, hvis du står i uheldet med en ødelagt skærm. Dog, så er der en løsning, som ProGlass kan tilbyde dig. Vi sælger nemlig ProGlass 2.5D beskyttelsesglas, som er markeds nyeste inden for branchen. Med en skærmbeskytter fra ProGlass er din iPhone 7 Plus’ skærm sikret på, at dem nok skal holde til hverdagens slid, og skræmmer.

Vi har selv designet vores beskyttelsesglas. Derfor kan vi tilbyde dig kvalitet, i form af et robust og ultra tyndt skærmfilm. Vi tilbyder beskyttelsesglas, som kun er 0.1 – 0.33mm. tykt. Hvilket på ingen måde gør kvaliteten af skærmbeskytteren ringere. Tværtimod, så er beskyttelsesfilmen hærdet med 9 gange så meget glas, end hvad du finder i et normalt smartphone-glas. Dette gør også, at du undgår, at glasset splintrer, hvis du er så uheldig at gøre skade på din iPhone. ProGlass er stolt af, at kunne tilbyde jer disse beskyttelsesglas, og vi er sikre på, at i nok skal blive glade for dem. iPhone 7 Plus beskyttelsesglas er en af de mange udvalg, ProGlass kan tilbyde. Du er velkommen til at kigge hele vores sortiment igennem, efter det helt rette beskyttelsesglas, til din smartphone.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

iPhone 7 Plus Beskyttelsesglas kan også fås til andre modeller lige her, på vores hjemmeside!

Er beskyttelsesglas ikke lige noget for dig? Tag et kig over hos WeCoverYou.dk, hvor du finder et stort udvalg af iPhones covers til lige din mobil.