iPhone 7+ – 5D, sort Beskyttelsesglas

5D ProGlass går helt ud til kanten og det nyudviklede lim gør det muligt at beskyttelsesglassene hæfter sig fuldstændig til skærmen.

Originale ProGlass er den nyeste generation af beskyttelsesglas.
Glassene er lavet af hærdet glas og har en patenteret oleofob belægning,
der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

Super tyndt
Drop testet
99%Transparent
Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone 7 Plus Beskyttelsesglas 5D

Som en iPhone 7 Plus bruger, så har du højst sandsynlig købt et cover til din mobil. Dog, der skal ikke meget mere til, end et par nøgler i den samme lomme, som din iPhone, før din skærm er ridset til. Eller endnu værre, så kommer du til at tabe din mobil ned på gulvet. Der skal desværre ikke meget til før en Apple skærm, går i stykker. Det kommer til at koste tid og penge, hvis du står i uheldet med en ødelagt skærm. Dog, så er der en løsning, som ProGlass kan tilbyde dig. For med ProGlass 5D beskyttelsesglas, for du sikret din iPhone 7 Plus’ skærm, med kvalitet. Med 5D er du sikker på, at din mobil er slidstærk imod hverdagens, skræmmer og slag.

ProGlass Til iPhone

Vi har selv designet vores 5D skærmbeskytter. Derfor kan vi tilbyde dig kvalitet, i form af et robust og ultra tyndt skærmfilm. Vores 5D produkter er hæftet fast, med vores nyudviklede lim. Hvilket gør, at glasset hæfter sig fuldstændigt til din mobil. Dette er især vigtigt, når 5D går helt ud til kanterne på din mobil. Dette giver dig maksimalt beskyttelse, og en slidstærk skærmbeskyttelse. Samt, så er 5D kun 0.1 – 0.33mm. tykt. Hvilket på ingen måde gør kvaliteten af skærmbeskytteren ringere. Tværtimod, så er beskyttelsesfilmen hærdet med 9 gange så meget glas, end hvad du finder i et normalt smartphone-glas. Dette gør også, at du undgår, at glasset splintrer, hvis du er så uheldig at gøre skade på din iPhone 7 Plus.

ProGlass er stolt af at kunne tilbyde jer disse beskyttelsesglas, og vi er sikre på, at i nok skal blive glade for dem. iPhone 7 Plus skærmbeskytter er en af de mange udvalg, ProGlass kan tilbyde. Du er velkommen til at kigge hele vores sortiment igennem, efter det helt rette beskyttelsesglas, til din smartphone.

Indehold

1x Beskyttelsesglas

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Du kan også købe iPhone 7 Plus Beskyttelsesglas 5D i en hvid farve her på vores hjemmeside.

Var en skærmbeskytter ikke lige noget for dig? Går du i stedet efter et cover? Så kan du finde dét, og meget mere over hos WeCoverYou.dk!