iPhone 7+ – 5D, Anti Spy Hvid Beskyttelsesglas

Med Anti-Spy kan din sidemand ikke se din mobilskærms indhold! Få privatliv med ProGlass!

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone 7 Plus Beskyttelsesglas Anti Spy 5D Hvid

Som en iPhone 7 Plus bruger, så har du højst sandsynlig købt et cover til din mobil. Dog, der skal ikke meget mere til, end et par nøgler i den samme lomme, som din iPhone, før din skærm er ridset til. Eller endnu værre, så kommer du til at tabe din mobil ned på gulvet. Der skal desværre ikke meget til før en Apple skærm, går i stykker. Det kommer til at koste tid og penge, hvis du står i uheldet med en ødelagt skærm. Dog, så er der en løsning, som ProGlass kan tilbyde dig. For med ProGlass 5D skærmbeskytter, for du sikret din iPhone 7 Plus’ skærm, med kvalitet. Med 5D er du sikker på, at din mobil er slidstærk imod hverdagens, skræmmer og slag.

Vi har selv designet vores 5D skærmbeskytter. Derfor kan vi tilbyde dig kvalitet, i form af et robust og ultra tyndt skærmfilm. Vi tilbyder også Anti Spy funktion til dette beskyttelsesglas. Dette gør, at din sidemand på fx bussen, skolen, arbejdet osv. ikke kan se, hvad du laver på din mobil. For med Anti Spy kan man kun se, hvad der sker på mobilen, hvis man kigger direkte på skærmen. Dette specielle glas giver dig lidt mere privatliv, ude i det offentlige.

ProGlass Til Din iPhone

Du kan også være sikker på, at vores 5D beskyttelsesglas er hæftet ordentligt fast til din mobil. For 5D er hæftet med vores nyudviklede lim. Hvilket gør, at glasset hæfter sig fuldstændigt til din mobil. Dette er især vigtigt, når 5D går helt ud til kanterne på din mobil. Dette giver dig maksimalt beskyttelse, og en slidstærk skærmbeskyttelse. Samt, så er 5D kun 0.1 – 0.33mm. tykt. Hvilket på ingen måde gør kvaliteten af skærmbeskytteren ringere. Tværtimod, så er beskyttelsesfilmen hærdet med 9 gange så meget glas, end hvad du finder i et normalt smartphone-glas. Dette gør også, at du undgår, at glasset splintrer, hvis du er så uheldig at gøre skade på din iPhone 7 Plus.

ProGlass er stolt af at kunne tilbyde jer disse beskyttelsesglas, og vi er sikre på, at i nok skal blive glade for dem. iPhone 7 Plus beskyttelsesglas er en af de mange udvalg, ProGlass kan tilbyde. Du er velkommen til at kigge hele vores sortiment igennem, efter det helt rette beskyttelsesglas, til din smartphone.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

iPhone 7 Plus Beskyttelsesglas Anti Spy 5D Hvid kan også fås i farven sort, her på vores hjemmeside! 

Er du stædig ikke til beskyttelsesglas? Søger du stædig efter et cover? Så tag en tur over til WeCoverYou.dk og find et cover til din iPhone!