iPhone 7 – 2,5D Beskyttelsesglas

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

 

Drop-Testet

Selvabsorberende
99% Transparente

100% Touchfølsomme

0,1 - 0,35 mm. tykt

 

kr. 149.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone 7 Beskyttelsesglas

Hvis du har købt en iPhone 7, så går du højst sandsynligt efter at få den beskyttet så godt som muligt. Der skal ikke meget til, før din skærm er ridset, eller har fået en ordentlig revne i sig. Det kunne ske ved, at du støder ind i noget, eller du er så uheldig at tabe din mobil. Prisen for en ny skærm er ikke ligefrem billig. Derfor gør du dig klogt i, at købe et beskyttelsesglas med, til din iPhone 7. En skærmbeskytter fra ProGlass kan hjælpe dig med, at beskytte din skærm fra de værste ridser, hverdagen kan byde dig på.

Vi tilbyder nemlig ProGlass 2.5D. Den nyeste generation inden for skærmbeskyttelse. Dette hærdede glas har vi selv været med til at speciel designe, så det passer perfekt til lige præcis din smartphone. Vores beskyttelsesfilm giver dig ultra klar HD, da tykkelsen på filmen ikke er mere end 0,33mm. tykt. Noget man skulle tro, at det vil være til ulempe for beskyttelsesglassets hårdhed. Tværtimod, da vores glas er hærdet 9 gange så meget, som man normalt vil finde på en smartphone. Derfor giver vi dig for dine penge, et ultratyndt, robust og nærmest gennemsigtig skærmbeskyttelses til din iPhone 7. ProGlass’ iPhone 7 beskyttelsesglas er derfor et af markeds bedste skærmfilm, til prisen.

Frem for et cover, som dækker hele din iPhones pæne design til, så lemper et beskyttelsesglas ikke af den ekstra beskyttelse. Du får en opbyggende beskyttelse og et nærmest usynlig beskyttelse til din mobil, når du investerer i en skærmbeskytter. Din mobil vil undgå skræmmer og ridser, hvis du har et ProGlass beskyttelse på din mobil.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

iPhone 7 Beskyttelsesglas kan fås til andre iPhone-modeller, lige her på vores hjemmeside!

Er du ikke til beskyttelsesglas? Så kan du finde et stort udvalg af cover til din iPhone, over hos WeCoverYou.dk!