iPhone 7 – 5D, sort Beskyttelsesglas

5D ProGlass går helt ud til kanten og den nyudviklede lim gør det muligt at glassene hæfter        sig fuldstændig til skærmen.

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone 7 Beskyttelsesglas 5D

Hvis du har købt en iPhone 7, så går du højst sandsynligt efter at få den beskyttet så godt som muligt. Der skal ikke meget til, før din skærm er ridset, eller har fået en ordentlig revne i sig. Det kunne ske ved, at du støder ind i noget, eller du er så uheldig at tabe din mobil. Prisen for en ny skærm er ikke ligefrem billig. Derfor gør du dig klogt i, at købe et beskyttelsesglas med, til din iPhone 7. ProGlass 5D beskyttelsesglas kan hjælpe dig med, at beskytte din skærm fra de værste ridser, hverdagen kan byde dig på. Vores 5D produkter går nemlig helt ud til kanterne på din mobil, så ridser og skræmmer, vil ikke påvirke din iPhones kvalitet.

Vi tilbyder ProGlass 5D skærmbeskytter. Den nyeste generation inden for skærmbeskyttelse. Dette hærdede glas har vi selv været med til at speciel designe, så det passer perfekt til lige præcis din smartphone. Som tidligere nævnt, så går 5D helt ud til kanten på din mobil. Dette er for at give dig, maksimalt beskyttelse. Samt, så skal du ikke tænke på, om glasset vil falde af, hen ad dens levetid. For 5D har fået engang af vores nyudviklet lim. Dette gør, at glasset hæfter sig fuldstændigt på din skærm.

Vores beskyttelsesfilm giver dig ultra klar HD, da tykkelsen på filmen ikke er mere end 0.1-0,33mm. tykt. Noget man skulle tro, at det vil være til ulempe for beskyttelsesglassets hårdhed. Tværtimod, da vores glas er hærdet 9 gange så meget, som man normalt vil finde på en smartphone. Derfor giver vi dig for dine penge, et ultratyndt, robust og nærmest gennemsigtig skærmbeskyttelses til din iPhone 7. ProGlass 5D skærmbeskytter til iPhone 7 er derfor et af markeds bedste skærmfilm, og sikre din skærm, fuldt ud.

Indehold

1x Beskyttelsesglas

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

iPhone 7 Beskyttelsesglas 5D kan du også finde i hvid farve på vores hjemmeside.

Er en skærmbeskytter ikke lige noget for dig? Du kan finde covers og meget andet, hvis du tager en tur over til WeCoverYou.dk!