iPhone 6S+ – 2,5D Beskyttelsesglas

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

 

Drop-Testet

Selvabsorberende
99% Transparente

100% Touchfølsomme

0,1 - 0,35 mm. tykt

 

kr. 149.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone 6S Plus Beskyttelsesglas

Når man får købt en iPhone 6S Plus, så er man oppe i beløber, hvor det nærmeste kaldes for en investering. Derfor er det fornuftigt at få mobilen beskyttet helt fra top til tå. Det er her, ProGlass kommer ind i billedet. For vores specielt designet beskyttelsesglas er ekstra hærdet, ultratynde og holder længere tid, end de traditionelle beskyttelsesglas. Dette kan lade sig gøre, da vi selv har været med til at lave og designe vores beskyttelsesglas. Så hvis du går efter, at få din iPhone 6S Plus beskyttet fuldt ud, så skal du købe ProGlass’ 2.5D produkter.

Med ProGlass beskyttelsesglas får ud ekstra hærdet og tyndt glas, for prisen. Vi giver dig 9 gange mere hærdet glas til din iPhone, og sørger for, at man knap kan se det, da vores beskyttelsesfilm kun er 0.33mm. tykt. Og når det er så tyndt en belægning, så giver ProGlass dig 99% af din iPhone skærm‐kvalitet, så du ikke lider større tab, ved at investere i et beskyttelsesglas hos ProGlass. Så hvis du gerne vil undgå ridser, buler eller splintret skærm, så er ProGlass skærmbeskytter det helt rette køb til din iPhone 6S Plus.

Med ProGlass 5D får du et ultratyndt beskyttelsesglas, som derved gør det nærmest usynlig at se på din iPhones skærm. Du kan derfor nyde hele din mobils flotte design, uden at skulle lempe på udsende eller beskyttelse. Med ProGlass er din mobil mere fremtidssikret imod ridser og skræmmer, end hvad den nogensinde har været før.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

iPhone 6S Plus Beskyttelsesglas kan få til andre mobiler lige her, på vores hjemmeside!

Er du mere til et cover frem for en skærmbeskytter? Intet problem! Du kan finde det helt rette til din iPhone lige her, på WeCoverYou.dk!