iPhone 6S+ – 5D, sort Beskyttelsesglas

5D ProGlass går helt ud til kanten og det nyudviklede lim gør det muligt at beskyttelsesglassene hæfter sig fuldstændig til skærmen.

Originale ProGlass er den nyeste generation af beskyttelsesglas.
Glassene er lavet af hærdet glas og har en patenteret oleofob belægning,
der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

Super tyndt
Drop testet
99%Transparent
Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone 6S Plus Beskyttelsesglas 5D

Når man får købt en iPhone 6S Plus, så er man oppe i beløber, hvor det nærmeste kaldes for en investering. Derfor er det fornuftigt at få mobilen beskyttet helt fra top til tå. Det er her, at ProGlass kommer ind i billedet, og kan forære dig, vores helt nye 5D beskyttelsesglas. For vores specielt designet, 5D produkt er ekstra hærdede, ekstra klæbrig, ultratynd, dækker hele mobilen og holder længere tid, end de traditionelle beskyttelsesglas. Dette kan lade sig gøre, da vi selv har designet vores 5D skærmbeskyttere. Så hvis du går efter, at få din iPhone 6S Plus beskyttet fuldt ud, fra kant til kant, så skal du købe ProGlass’ 5D.

Med ProGlass 5D får ud ekstra hærdet, ekstra hæftet, selvabsorberende og tyndt glas, for pengene. 5D optimerer din skærms beskyttelses ved at dække hele din mobil. Derfor maksimerer 5D beskyttelsen og levetiden for din iPhone. Vi giver dig 9 gange mere hærdet glas til din iPhone 6S Plus, og sørger for, at man knap kan se det, da vores 5D beskyttelsesfilm kun er 0.1 – 0.33mm. tykt. Og når det er så tyndt en belægning, så giver ProGlass dig 99% af din iPhone skærm‐kvalitet, så du ikke lider større tab, ved at investere i et beskyttelsesglas hos ProGlass. Så hvis du søger kvalitet og maksimalt beskyttelses til din iPhone, så skal du have ProGlass 5D.

Få fremtidssikret din iPhone, så den er slidstærk imod alle hverdagens udfordringer, med ProGlass beskyttelsesglas i 5D!

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

iPhone 6S Plus Beskyttelsesglas 5D kan også fås i hvid, og til mange andre modeller her på vores hjemmeside.

Skal du have et cover med til din skærmbeskytter? Jamen så tag en tur over til WeCoverYou.dk og find det helt rette cover til din iPhone