iPhone 6S- 2,5D Beskyttelsesglas

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

 

Drop-Testet

Selvabsorberende
99% Transparente

100% Touchfølsomme

0,1 - 0,35 mm. tykt

 

kr. 149.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone 6S Beskyttelsesglas

Det vil være en fornuftig investering, hvis du købte et beskyttelsesglas med til din iPhone 6S. Din smartphones levetid vil blive dramatisk forøget, og brugt-værdien vil være meget højre, end hvis du ikke vælger at få hærdet film hen over din iPhone. Med ProGlass nye 2.5D beskyttelsesglas, så er du godt klædt på til fremtidens ridser og buler. Vi har designet denne generations hidtil bedste skærmbeskytter, og skræddersyet dem præcis til din iPhone. Du kan forvente høj kvalitet og en lang levetid, med ProGlass beskyttelsesglas.

Vores glas er noget stærkere, end hvad du eller kan få på markedet. ProGlass 2.5D og 5D skærmbeskytter er hærdet 9 gange mere, end hvad du finder på dit normale iPhone skærm. Dette gør vores beskyttelsesfilm slidstærkt, og forhindre splinter under belægningen, hvis du skulle komme til at tabe din mobil. Dog, så er ProGlass ultratyndt, med kun 0,33mm. belægning, hvilket gør det næsten umuligt at se, at du har en skærmbeskytter på din iPhone. Og når det er så tyndt, har det været muligt for os at give brugeren 99% gennemsigtighed, så du kan nyde din smartphones skærmkvalitet uden større problemer. Derfor vil vi på det varmeste anbefale ProGlass’ iPhone 6S Beskyttelsesglas, til din iPhone.

2.5D ProGlass er et af de mest solide og holdbare skærmbeskytter på markedet. Glassene er selvabsorberende og drop-testet efter den nyeste standard. ProGlass er 99% transparente, 100% touchfølsomme og glassene er kun 0,1 - 0,35 mm. tykt afhængig af modellen. Originale ProGlass er patenteret, samt opfylder alle sikkerheds- og miljøkrav.

Indehold 

1x Beskyttelsesglas

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Du kan finde iPhone 6S beskyttelsesglas til andre modeller, lige her på vores hjemmeside!

Er du ikke helt til beskyttelsesglas alligevel? Så kan du finde det helt rette cover til din iPhone lige her, hos WeCoverYou.dk!