iPhone 6S – 5D, sort Beskyttelsesglas

5D ProGlass går helt ud til kanten og den nyudviklede lim gør det muligt at glassene hæfter        sig fuldstændig til skærmen.

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone 6S Beskyttelsesglas 5D

Det vil være en fornuftig investering, hvis du købte en beskyttelsesfilm med til din iPhone 6S. Din smartphones levetid vil blive dramatisk forøget, og brugt-værdien vil være meget højre, end hvis du ikke vælger at få et beskyttelsesglas til din iPhone. Med 5D, vores splintrer nyeste produkt inden for beskyttelsesglas, får du noget af den bedste kvalitet i skærmbeskyttelses-branchen, så du er godt klædt på til fremtidens ridser og buler. Vi har designet denne generations hidtil bedste skærmbeskytter, og skræddersyet dem præcis til din iPhone. Du kan forvente med 5D, høj kvalitet og en lang levetid, da 5D er den bedste vi har, af skærmbeskytter.

Vores glas er noget stærkere, end hvad du ellers kan få på markedet. ProGlass’ 5D beskyttelsesglas er hærdet 9 gange mere, end hvad du finder på dit normale iPhone‐skærm. Og samtidig med det, så går vores 5D produkter helt ud til kanterne på din iPhone 6S. Dette gør vores beskyttelsesfilm slidstærkt, og forhindre splinter under belægningen, hvis du skulle komme til at tabe din mobil. Og med 5D, får du også en ekstra stærk lim, som hæfter sig til din skærm endnu bedre. Så intet kan fjerne glasset igen, når du har fået det monteret på. Samt, så er ProGlass ultratyndt, med kun 0.1 – 0,33mm. belægning, hvilket gør det næsten umuligt at se, at du har en skærmbeskytter på din iPhone. Og når det er så tyndt, har det været muligt for os at give brugeren 99% gennemsigtighed, så du kan nyde din smartphones skærmkvalitet uden større problemer.

Med 5D beskyttelsesglas, får du kvalitet og en solid skærmbeskyttelse, som garanter dig at din iPhones levetid, bliver en del længere.

Indehold

1x Beskyttelsesglas

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Vores iPhone 6S beskyttelsesglas 5D kan også fås i hvid. Du finder det, og mange andre beskyttelsesfilm på vores hjemmeside.

Er det ikke lige en skærmbeskytter du går efter? Så tag en tur over til WeCoverYou.dk og find det helt rette cover til din mobil.