iPhone 6+ – 5D, sort Beskyttelsesglas

5D ProGlass går helt ud til kanten og den nyudviklede lim gør det muligt at glassene hæfter        sig fuldstændig til skærmen.

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone 6 Plus Beskyttelsesglas 5D

Når du køber en iPhone 6 Plus, vil det være en god ide at få et beskyttelsesglas med til den. iPhone 6 Plus har en stor skærm, på hele 5,5”. Dette gør den til en magnet, når det kommer til ridser og skræmmer. Derfor vil det være smart at investere i vores 5D beskyttelsesglas, som beskytter hele din mobils front. Så hvis du vil passe godt på din mobil, og måske sælge den videre igen, så vil vi klart anbefale dig at købe et af vores 5D beskyttelsesfilm med til din iPhone.

iPhone 6 Plus beskyttelsesglas skal kunne modstå alt, hvad hverdagen kan byde på. Derfor, hvis du vil sikre din iPhone, så er ProGlass 5D det helt rette valg for dig. For 5D skærmbeskyttelse dækker hele fronten på din mobil. Derfor kan 5D tage imod de fleste slag, uden at påvirke din iPhones skærm. Især når glasset er 9 gange ekstra hærdet, hæfter ekstra godt fast til din skærm med vores nyudviklet lim til 5D, og er millimeter tyndt. ProGlass’ 5D giver dig også en 100% touchfølsom skærm, som har 99% transparente, og er sikret fra at splintre under belægningen.

Så hvis du vil sikre din iPhone med den nyeste generation af skærmbeskyttelse, så er ProGlass’ 5D det helt rette for dig. Med en skærmbeskytter på din mobil, så er du mere fremtidssikret end før. Især når det kommer til uheldige rider og buler din mobil nu engang kan møde i hverdagen.

Indehold

1x Beskyttelsesglas

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Hvis du søger en anden farve, end vores iPhone 6 Plus Beskyttelsesglas 5D, så har vi dem også i hvid. Du kan finde dem her på vores hjemmeside.

Skal du have et cover med til en skærmbeskytter? Så kan du finde dem hos WeCoverYou.dk, hvor sortimentet breder sig langt mere ud, end kun lige covers!