iPhone 6+ – 2,5D Beskyttelsesglas

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

 

Drop-Testet

Selvabsorberende
99% Transparente

100% Touchfølsomme

0,1 - 0,35 mm. tykt

 

kr. 149.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone 6 Plus Beskyttelsesglas

Når du køber en iPhone 6 Plus, vil det være en god ide at få en skærmbeskytter med til den. Denne iPhone har en stor skærm, på hele 5,5”. Dette gør den til en magnet, når det kommer til ridser og skræmmer. Så hvis du vil passe godt på din mobil, og måske sælge den videre igen, så vil vi klart anbefale dig at købe et af vores beskyttelsesfilm med til din iPhone.

iPhone 6 Plus beskyttelsesglas skal kunne modstå alt, hvad hverdagen kan byde på. Derfor, hvis du vil sikre din iPhone, så er ProGlass det helt rette valg for dig. For ProGlass tilbyder beskyttelsesglas, som er 9 gange ekstra hærdet, hæfter ekstra godt fast til din skærm og er millimeter tyndt. Dette giver dig en skærm, som er 100% touchfølsom, har 99% transparente, og er sikret fra at splintre under belægningen. Så hvis du vil sikre din iPhone med den nyeste generation af beskyttelsesglas, så er ProGlass klar til at levere til dig.

ProGlass er selvabsorberende og giver en splintrefri skærmoplevelse til din mobil. Beskytelsesglasset er det perfekte redskab til, at fremtidssikre din mobils skærm. Går du efter en lang levetid, eller videresælge din mobil, så er det et beskyttelsesglas du skal have fat i. Med ProGlass får du et nærmest usynlig stykke glas, som giver en fornemmelse af, at ikke have noget på din mobil. Du slipper for, at have et cover på din mobil, som ødelægger din iPhones flotte design. Dog, hvis du stædig går efter et cover til din mobil, så kan du sagtens kombinerer både cover og et beskyttelsesglas til din mobil. Du får derved den bedste form for beskyttelse, og en nærmest ridsfri oplevelse. ProGlass 2.5D giver dig den nyeste form for beskyttelsesglas på markedet, og vi er sikker på du nok skal blive glad for dit glas.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Du kan finde iPhone 6 Plus beskyttelsesglas til andre iPhone-modeller på vores hjemmeside!

Skal du have et cover med til din mobil? Tag en tur over til WeCoverYou.dk og find det helt rette cover til din mobil.