iPhone 6 – 2,5D Beskyttelsesglas

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

 

Drop-Testet

Selvabsorberende
99% Transparente

100% Touchfølsomme

0,1 - 0,35 mm. tykt

 

kr. 149.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone 6 Beskyttelsesglas

iPhone 6 er en af de mest populærere smartphones, som Apple har lancerede. Smartphonen har et tidløst design, er slidstærk og har et hav af covers ledige til, at beskytte mobilen. Dog, så er skærmen, som alle andre af Apples smartphones, meget skrøbelige og får ridser/ skræmmer ret hurtigt. Derfor tilbyder vi vores helt eget designet beskyttelsesglas hos ProGlass, til din iPhone 6. Så slipper du for unødvendige skræmmer og ridser i din iPhone.

ProGlass er vores helt egen designet skærmbeskytter, som er denne generations nyeste inden for denne branche. Hver beskyttelsesfilm er specielt designet, og derfor passer perfekt til lige præcis din iPhone. Det er robust og har belægning, der forhindrer iPhone-glasset i at gå i stykker. Samt, så forhindrer belægningen af ProGlass’ beskyttelsesglas fedtfingre på skærmen. Alt i alt, med ProGlass slipper du for dyre reparationer, og sikre din smartphone imod hverdagens slitage.

Du får et næsten usynlig stykke glas, som beskytter din iPhones skærm og sørger for, at din skærm ikke får ridser, skærmer og buler i sig. Og hvis du gerne vil beskytte din mobil til det yderste, så kan du uden besvær få sat et cover på din mobil, med en skærmbeskyter. Så din mobil beskyttet til det bedste. ProGlass beskyttelsesglas beskytter din skærm med den nyeste form for beskyttelsesglas på markedet, og vi er derfor sikre på at du nok skal blive glad for din skærmbeskytter fra os af.

Hvis du går efter et beskyttelsesglas som dækker kant-til-kant af din mobils skærm, så husk at tjekke vores 5D beskyttelsesglas ud!

Indehold

1x Beskyttelsesglas

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Går du efter iPhone 6 Beskyttelsesglas til andre modeller? Du kan finde dem alle på vores hjemmeside, lige her!

Går du i stedet efter et cover til din mobil? Så kan du finde det over hos WeCoverYou.dk!