iPhone 6 – 5D, sort Beskyttelsesglas

5D ProGlass går helt ud til kanten og det nyudviklede lim gør det muligt at beskyttelsesglassene hæfter sig fuldstændig til skærmen.

Originale ProGlass er den nyeste generation af beskyttelsesglas.
Glassene er lavet af hærdet glas og har en patenteret oleofob belægning,
der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

Super tyndt
Drop testet
99%Transparent
Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone 6 Beskyttelsesglas 5D

Denne smartphone er en af de mest populærere smartphones, som Apple har lancerede. Smartphonen har et tidløst design, er slidstærk og har et hav af covers ledige til, at beskytte mobilen. Dog, så er skærmen, som alle andre af Apples smartphones, meget skrøbelige og får ridser/ skræmmer ret hurtigt. Derfor tilbyder vi vores helt eget designet beskyttelsesglas til din iPhone. Med en skærmbeskytter på mobilen, slipper du for unødvendige skræmmer og ridser i din iPhone.

ProGlass 5D i sort er vores helt egen designet skærmbeskytter, som er denne generations nyeste inden for denne branche. Hver beskyttelsesfilm er specielt designet, og derfor passer perfekt til lige præcis din iPhone 6. ProGlass 5D giver dig en ekstra sikkerhed og beskyttelse. Denne version går nemlig helt ud til kanten. Dette skaber det perfekte skjold, til hele din iPhones frontskærm. Det er robust og har belægning, der forhindrer iPhone 6 -glasset i at gå i stykker. 5D har også fået en ny lim, som hæfter sig bedre til skærmen. Samt, så forhindrer belægningen af ProGlass’ beskyttelsesglas fedtfingre på skærmen.

ProGlass 5D er selvabsorberende, drop-testet og modstandsdygtig over for de værste skræmmer, hverdagen kan byde din iPhone 6 med. Du får fremtidssikret din mobil, og forøger dens levetid med et beskyttelsesglas på sig. Så hvis du har planer om, at videre sælge din iPhone i den kommende fremtid, så er det et beskyttelsesglas du skal have på. Du får sikret din mobils skærm, uden at lempe på dens flotte design. Med et cover på derimod, er du ikke lige så heldig med, hvordan mobilen ser ud når du får sat coveret på.

Indehold

1x Beskyttelsesglas

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

iPhone 6 Beskyttelsesglas 5D kan findes til mange andre modeller, lige her på vores hjemmeside.

Er du ikke lige til en skærmbeskytter til din mobil? Over hos WeCoverYou.dk kan du finde det helt rette cover til din mobil!