iPhone 6 – 5D, hvid Beskyttelsesglas

5D ProGlass går helt ud til kanten og den nyudviklede lim gør det muligt at glassene hæfter        sig fuldstændig til skærmen.

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone 6 Beskyttelsesglas Hvid 5D

iPhone 6 er en af de mest populære smartphones, som Apple har lancerede. Smartphonen har et tidløst design, er slidstærk og har et hav af covers ledige til, at beskytte mobilen. Dog, så er skærmen, som alle andre af Apples smartphones, meget skrøbelige og får ridser/ skræmmer ret hurtigt. Derfor tilbyder vi vores helt eget designet beskyttelsesglas til din iPhone 6. Med en skærmbeskytter fra ProGlass, så slipper du for unødvendige skræmmer og ridser på din iPhone.

ProGlass 5D i hvid er vores helt egen designet skærmbeskytter, som er denne generations nyeste inden for denne branche. Hver beskyttelsesfilm er specielt designet, og derfor passer perfekt til lige præcis din iPhone. ProGlass 5D giver dig en ekstra sikkerhed og beskyttelse. Denne version går nemlig helt ud til kanten. Dette skaber det perfekte skjold, til hele din iPhones frontskærm. Det er robust og har belægning, der forhindrer iPhone-glasset i at gå i stykker. 5D har også fået en ny lim, som hæfter sig bedre til skærmen. Samt, så forhindrer belægningen af ProGlass’ beskyttelsesglas fedtfingre på skærmen.

ProGlass 5D er selvabsorberende, drop-testet og modstandsdygtig over for de værste skræmmer, hverdagen kan byde på. ProGlass har kun valgt at fokuserer på den vigtigste del af ens mobil, nemelig skærmen, så du kan nyde hele din mobils flotte design, uden at skulle have et cover på din mobil. Du får derfor et stykke beskyttelsesglas, som nok skal sikre din mobils levetid, og samt fremtidssikre den imod kommende ridser og buler.

Indehold

1x Beskyttelsesglas

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Du kan finde iPhone 6 Beskyttelsesglas Hvid 5D til andre modeller, lige her på vores hjemmeside.

Er du stædig mere til en cover frem for en skærmbeskytter? Så tag en tur videre over til WeCoverYou.dk og finde det helt rette cover til din mobil.