iPhone 5 – 2.5D Beskyttelsesglas

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

 

Drop-Testet

Selvabsorberende
99% Transparente

100% Touchfølsomme

0,1 - 0,35 mm. tykt

 

kr. 149.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone 5 Beskyttelsesglas

iPhone 5 er i sig selv, en meget robust og lille mobil. Dog, lige som alle andre smartphones, så kan uheldet ske, og man kommer til at revne skærmen ved et uheldigt tab, ned på gulvet. Dette er den typiske historie for skærme, der revner, eller får skræmmer på sig. Derfor vil vi anbefalede dig, at købe ProGlass beskyttelsesglas, så du ikke behøves, at bekymre dig omkring din smartphones skærm.

Med vores skærmbeskytter får du et produkt, som er robust, men også ultratyndt. Denne effekt kan lade sig gøre, da vores beskyttelsesglas er ægte glas, som er blevet hærdet med op til 9 gange end, som et normalt skærmglas. Derfor kan din iPhone 5 med beskyttelsesfilm på, klare både slag, og fald uden større skræmmer. Dette vil forlænge levetiden på din iPhone, og samt gøre den attraktiv at sælge videre igen.

2.5D ProGlass er et af de mest solide og holdbare beskyttelsesglas på markedet. Glassene er selvabsorberende og drop-testet efter den nyeste standard. ProGlass er 99% transparente, 100% touchfølsomme og glassene er kun 0,1 - 0,35 mm. tykt afhængig af modellen.
Originale ProGlass er patenteret, samt opfylder alle sikkerheds- og miljøkrav.

Med et beskyttelsesglas får du beskyttet din skærm, den vigtigtiske del af mobilen. Med dette behøves du ikke at have et cover på, som dækker hele din mobils flotte design til. Samt, er det nærmeste usyndeligt for det blotte øje, så du vil ikke ligge mærke til, at du har det på din mobil. Du får lige den beskyttelses du har brug for, med ProGlass Beskttelsesglas.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Du kan finde iPhone 5 Beskyttelsesglas til alle de andre iPhone-modeller, lige her på vores hjemmeside!

Er beskyttelsesglas ikke lige noget for dig? Det er helt i orden! Du kan finde dit helt rette cover til din iPhone, over hos WeCoverYou.dk!