iPhone 13 Pro max – 5D, Covers Venlig Sort Beskyttelsesglas

Har du et cover på din iPhone der går helt op på kanten skal du vælge dette beskyttelsesglas, det stopper nemlig et par millimeter fra kanden så det ikke er noget problem at have et cover på.

Beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

Super tyndt
Drop testet
99%Transparent
Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone  Beskyttelsesglas Cover Venligt 5D Sort

Den nyeste generation inden for Apples iPhone linje, har også brug for den nyeste generation af beskyttelsesglas. Her kan ProGlass hjælpe med at få beskyttet din mobil, med vores splinternye 5D skærmbeskyttelser. For når man køber en iPhone , er der næsten tale om en investering. Denne dyre, flotte iPhone 8 er en pragtfuld mobil, som man helst vil have i god stand, så længe, som muligt. Især skærmen er et ømt punkt for de fleste smartphone-ejere. For reparationen på sådan en skærm, er i så høje beløb, at man næsten lige så godt kan købe en ny mobil. Derfor vil det være smart at investere i en skærmbeskytter til sin iPhone 8. Især et beskyttelsesglas, som tillader dig både at have et cover og beskyttelsesfilm på, på samme tid. Heldigvis kan ProGlass tilbyde det helt rette, til din mobil.

ProGlass

ProGlass iPhone  Beskyttelsesglas Cover Venligt, er beskyttelsesglasset som tillader dig, at både have et cover og beskyttelsesglas på, på samme tid. For vores 5D Covers Venlig stopper nemlig få millimeter fra kanten af din iPhone. Dette gør, at skærmbeskytteren ikke sidder i vejen for dit cover. Derfor er dette produkt det bedste for maksimal beskyttelse, hvis du både skal have et cover og skærmbeskytter på din iPhone.

Vores 5D skærmbeskytter er specielt designet efter vores egne mål. Det betyder, at du får en beskyttelsesfilm, som passer perfekt til din mobil. Og vi ved, at det er dyre mobiler, der får vores glas på sig. Derfor har vi sørget for, at kvaliteten er helt i top. Vores 5D glas er hærdede om og om igen, til den er i dag på 9 gange hærdet glas. Dette kunne endda lade sig gøre, uden at påvirke tykkelsen på beskyttelsesglasset. Vi tilbyder nemlig vores 5D glas, i en tykkelse på kun 0.1 – 0.33mm. Det er så tyndt, at man knap nok kan se, at man har et glas hen over sin iPhone.

Videre giver 5D dig også fuld kant-til-kant beskyttelse. Så hele din iPhone 8’ front, er beskyttet fuldt ud. Og for at give dig den mest maksimale beskyttelse, så er 5D glasset, også selvabsorberende og splintfri. Så kvaliteten på din mobil, vil absolut ikke blive påvirket negativt af vores 5D produkter, tværtimod. Samt, så har vi sørget for, at belægningen forhindrer fedtfinger, og glasset har en transparent på 99%. Så du beholder din OLED‐skærmkvalitet, uden større bekostninger.

Vores 5D glas er stødabsorberende, splint- og ridsefrie. Vi tilbyder den helt rette kvalitets skærmbeskyttelse, til din iPhone 8, så du ikke længere behøves at spekulere på, om den vil blive ridset.

Indehold

1x Beskyttelsesglas

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Vores iPhone  Beskyttelsesglas Cover Venligt 5D Sort kan også fås til andre iPhone X-modeller, her på vores hjemmeside! 

Skal du have et cover med til dit beskyttelsesglas? Du kan finde det, og meget mere over hos WeCoverYou.dk!