iPhone 11 Pro Max – 5D, sort Beskyttelsesglas

5D ProGlass går helt ud til kanten og den nyudviklede lim gør det muligt at glassene hæfter        sig fuldstændig til skærmen.

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

Ikke på lager

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone 11 Pro Max Beskyttelsesglas 5D

Med iPhone 11 Pro Max får du et stilfuldt, flot design med en 6,5” OLED-skærm. Dette gør denne mobil, meget attraktiv for de fleste, men også meget dyr at få fat i. Især reparationer til denne mobil er rigtig dyr. Derfor vil det være en god ide at få sat noget beskyttelses på din mobil. Vi hos ProGlass kan hjælpe dig med at få beskyttet din mobils skærm. For der skal ikke meget til, før din skærm går i stykker, og du skal ud at have den fikset. I forhold til en ny skærm, så vil en investering i et beskyttelsesglas være småpenge, hvis man sammenligner de to. Vi vil derfor anbefale dig, at du får en skærmbeskytter med til din iPhone.

ProGlass kan tilbyde vores 5D beskyttelsesglas. Vores glas er specielt designet til din mobil, og vil passe perfekt til iPhone 11 Pro Max. Dette gør, at vi kan give kant-til-kant beskyttelse, med en tykkelse på glasset, på kun 0,1 – 0,35 mm. tykkelse. Du får derfor et glas, som nærmest er ikke synligt på din mobil. Og dette kan gøres med et beskyttelsesglas, som er hærdet 9 gange ekstra end normalt glas. 5D giver dig derfor en beskyttelse, som er solidt og holdbart. Samt, så er der oleofob belægning, hvilket forhindrer glasset i at splintre og forhindrer fedtfingre at blive på skærmen.

Alt dette og meget mere får du med, når du vælger at købe ProGlass 5D beskyttelsesglas. Du får et solidt og holdbart beskyttelsesglas, som med sikkerhed nok skal forhindre, skræmmer og ridser at opstå på din skærm. Så hvid du vil have fremtidssikret din iPhone, så er det ProGlass der skal til!

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

iPhone 11 Pro Max Beskyttelsesglas 5D kan fås til andre modeller lige her, på vores hjemmeside!

Skal du have et cover med til din nye skærmbeskytter? Så find det over hos WeCoverYou.dk!