iPhone 11 Pro Max – 2.5D Beskyttelsesglas

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

 

Drop-Testet

Selvabsorberende
99% Transparente

100% Touchfølsomme

0,1 - 0,35 mm. tykt

 

kr. 149.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone 11 Pro Max Beskyttelsesglas

Hvis du har købt en iPhone 11 Pro Max, så har du sikkert også overvejet at købe noget beskyttelse til den. Dette er forståeligt, da det er en temmelig dyr mobil at få skader på. Samt, så er reparationen på disse mobiler ikke helt billige. Især skærmen er en dyr erstatning. For Pro Max har en stor 6,5” skærm, som er bygget til at vise Super Retina XDR OLED-kvalitet. Så hele brugeroplevelsen kommer igennem denne pæne skærm, og en uheldig ridse, eller skræmme vil ødelægge denne oplevelse. Derfor kan du komme langt med at investere i et beskyttelsesglas til din iPhone. For en investering i et beskyttelsesglas, er intet i forhold til en ny skærm, som skal på efter den er blevet ødelagt. Heldigvis har ProGlass lige den rette beskyttelse til din mobil.

ProGlass kan nemlig tilbyde dig 2.5D beskyttelse. Denne skærmbeskytter giver et solidt og holdbart glas, som er hærdet med 9 gange hårdheden, end hvad du finder ude på markedet. Belægningen, som er oven på glasset hjælpere også til med beskyttelsen. For den sørger for, at glasset ikke splintrer under beskyttelsen og er derfor med til at beskytte din mobil. Samt, så har vi sørget for, at glasset ikke er for tykt. Dette er for at sikre, at vores kunder får den bedste brugeroplevelse, som muligt. Glasset er derfor kun 0,1 – 0,35 mm. tykt. Du, og dine omgivelser vil derfor nærmest ikke lægge mærke til, at du har et beskyttelsesglas på.

Alt i alt får du med ProGlass 2.5D, et solidt og nærmest usynligt beskyttelsesglas til din mobil. Derfor vil vi klart anbefale dig at investere i et af vores skærmbeskyttere, og få beskyttet din iPhones skærm.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

Du kan få iPhone 11 Pro Max Beskyttelsesglas til andre modeller og i 5D kvalitet, lige her på vores hjemmeside.

Vil du have et cover med til din skærmbeskytter? Tag en tur videre over til WeCoverYou.dk og se deres store udvalg!