iPhone 11 Pro – 2.5D Beskyttelsesglas

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

 

Drop-Testet

Selvabsorberende
99% Transparente

100% Touchfølsomme

0,1 - 0,35 mm. tykt

 

kr. 149.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone 11 Pro Beskyttelsesglas

Denne iPhone er den første Pro-model i Apples line-up af mobiler. Den tilbyder høj video-kvalitet, hurtigt performance, lang batterilevetid og et stilfuldt, klassisk design. Samt, så er skærmen lavet af deres nyeste form for billedkvalitet, nemlig i deres Super Retina XDR-kvalitet. Dette giver dig en skærmoplevelse i næsten 4K kvalitet, og en meget lysere skærm, end hvad man tidligere har kunne få, til Apples iPhones. Dog, med en 5,8” skærm, så skal der ikke meget til, før skærmen får en ridse eller værre, at den bliver ødelagt. Et uheldigt slag på skærmen, og den er gået i stykker. Og til iPhones Pro-modeller, så er prisen ikke helt billigt, hvis du skal have den repareret. Heldigvis har ProGlass lige det rette til dig, som gerne vil beskytte din skærm. Nemlig 2.5D beskyttelsesglas. En skærmbeskytter kan du nå langt med, hvis du gerne vil have sikret din mobils skærm.

ProGlass 2.5D

ProGlass kan hjælpe dig med det helt rigtige beskyttelsesglas. Vi tilbyder fx her, vores 2.5D beskyttelsesglas. Dette glas giver dig solid beskyttelses, og ultra-tynd brugeroplevelse med glasset. For vores glas er kun 0,35 mm. tykt, så du vil ikke lægge mærke til, at du har det på. Med dette, så får du også et glas, som er hærdet med 9 gange glasset, end hvad du finder normalt ud på marked. Når det er så tyndt, så kan du også forvente klar transparent, så du kan nyde din iPhones skærmkvalitet fuldt ud. Samt, så er der ingen større ulempe ved, at ProGlass er så tyndt. For belægningen sørger for, at glasset ikke splintrer under beskyttelsen. Så holdbarheden og brugervenligheden er helt i top.

ProGlass 2.5D beskytter din iPhone 11 skærm, så den kan holde til alle hverdagens udfordringer, i form af salg og skræmmer. Så hvis du vil sikre dig, at din skærm får en form for sikkerhed på sig, så er det ProGlass du skal købe. For en investering i en skærmbeskytter er langt billigere end en tur til reparatøren.

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

iPhone 11 Pro Beskyttelsesglas kan fås i 5D og til andre modeller, lige her på vores hjemmeside.

Vil du have en cover med til din iPhone? Så kan du finde det her, og meget mere hos WeCoverYou.dk