iPhone 11 Pro – 5D, sort Beskyttelsesglas

5D ProGlass går helt ud til kanten og den nyudviklede lim gør det muligt at glassene hæfter        sig fuldstændig til skærmen.

Glassene er lavet af hærdet glas og har en panteteret oleofob belægning, der beskytter mod fedtede pletter, fingeraftryk og lignende.

-Super tyndt
-Drop testet
-99% Transparent
-Splintrefri

kr. 199.95 Inkl. moms

  • 1-3 Dages levering
  • 30 dages fuld returret
  • Gratis fragt

iPhone 11 Pro Beskyttelsesglas 5D

Med IPhone 11 Pro, vil du nok gerne have den bedste form for beskyttelse til din mobil. Dette er forståeligt, da dette er en meget dyr mobil, og skræmmer eller ridser, kan ødelægge hele oplevelsen ved sådan en mobil. Især på skærmen, da det er her, hele brugeroplevelsen ligger. Derfor vil du nå langt med en skærmbeskytter, til din iPhone 11 Pro. Det er her, ProGlass kan hjælpe dig. For vi har et af branchens nyeste former for beskyttelsesglas og har sørget for, at glasset passer perfekt til din mobil. Hvert glas er nemlig skræddersyet til at passe lige præcis din mobil. Du vil derfor få den perfekte oplevelse med vores skærmbeskyttelse, og videre slippe for uheldige ridser, skræmmer og ødelagte skærme.

ProGlass

Vi tilbyder nemlig ProGlass 5D beskyttelsesglas. Dette glas er et solidt, holdbart og selvabsorberende glas, som vil beskytte din iPhone 11 Pro skærm, til det ypperste. Glasset er 9 gange ekstra hærdet med glas, og går helt ud til kanten af din mobil. Derfor for du den bedste form for beskyttelse med 5D skærmbeskyttelse. Du kan også forvente at glasset holder, som det skal, da vi har brugt nyudviklet lim, som sørger for, at glasset hæfter sig til skærmen fuldstændigt. Alt dette får du med i dit glas, som kun er 0,1 – 0,35 mm. tykt. Og med en så lille tykkelse, så gør det glasset næsten 100% transparent. Derfor kan du nyde din iPhones skærmkvalitet i alt dens pragt.

Dette og meget mere får du med, når du køber ProGlass 5D beskyttelsesglas til din iPhone 11 Pro. Vi er sikre på, at du nok skal blive glad for din skærmbeskyttelse, og at den vil beskytte imod alle hverdages ridser, og skræmmer.

iPhone 11 Pro Beskyttelsesglas kan du finde på vores hjemmeside til andre modeller også!

Indehold

1x Skærmbeskytter

1x Rensefilm

1x Screen Protector/ Renseserviet

1x Mikrofiber Klud

Fandt Du Ikke Det Du Søgte?

iPhone 11 Pro Beskyttelsesglas 5D kan du finde på vores hjemmeside til andre modeller også!

Få et cover til din skærmbeskytter hvis du tager en tur over til WeCoverYou.dk!